cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Zotac Melancaqkan Kad Grafik Zotac Geforce Gtx 1080 Ti Mini Mai Dengan Ghega Rm3469


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-14 13:42:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


ZOTAC nampaknya agak sibuk dengan kad grafik pelbagai jenih dan saiz, dan nampaknya kad grafik terpalin baghu oleh depa la nih ialah variasi kad NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti yang bersaiz kecik, iaitu ZOTAC GeForce GTX 1080 Ti Mini. kalau hampa ingat, kami penah menulih tentang pasai ZOTAC GeForce GTX 1080 Ti Arctic Mini, dan ni adalah kad grafik yang mempunyai saiz yang sama, tapi disejukkan menggunakan kipaih penyejuk GPU IceStorm, dan tak perlu menggunakan sistem penyejuk cecayaq yang khusus.

Kad grafik ni hanyalah sepanjang 211mm dan mai dengan semua komponen-komponen yang mai pada kad grafik bersaiz penuh yang biasa. ni termasuklah GPU dengan kelajuan Boost Clock 1620MHz, dan memori GDDR5 11GB. Kad grafik ni digerakkan melalui dua palam 8-pin PCIe, dan macam ghamai dok kata sebelum ni, bahagian GPU disejukkan oleh dua kipaih IceStorm, bersama-sama dengan lima paip haba tembaga bersaiz 6mm.

Kad grafik ni akan mai di pasaran Malaysia pada penghujung bulan Jun kelak untuk ghega RM3469,


Zotac Melancaqkan Kad Grafik Zotac Geforce Gtx 1080 Ti Mini Mai Dengan Ghega Rm3469
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme