cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Zahirah Macwilson Bebai Emma Maembong Kaitkan Namanya Dalam Masalah Cinta Bersama Kamal Adli


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-23 03:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


ura-ura keretakan hubungan cinta Kamal Adli dan Emma Maembong mula menjadi bicara sekali lagi apabila Emma ghamai dok kata terluka dengan sikap Kamal dan turut mengaitkan nama pelakon Zahirah Macwilson apabila ada spekulasi kata wujudnya cinta lokasi antara Kamal dan Zahira masa sama-sama bergandingan dalam drama Duda Pujaan Dara. dah lama berdiam diri dan menerima pelbagai komen tak berapa nak elok, Zahirah akhiaqnya tampil membuka mulut pasai isu hat sama dok habaq tadi.

Zahirah ngaku beliau merasa bebai dengan Emma yang seolah-olah memberikan gambaran beliau adalah oghang ketiga dalam masalah cinta antaranya dan Kamal. Memang tak adil apabila dia menyebut nama cheq yang sekali gus meninggaikan persoalan. Apa yang berlaku tak ada kena mengena dengan cheq. Jadi awat perlu babitkan cheq? cheq tergempaq dengan tindakan Emma yang mengeluaqkan kenyataan begitu sedangkansebelum ni kami dah berjumpak untuk menyelesaikan masalah ni.

cheq dah ada kekasih. Buat apa cheq nak rampaih Kamal daripada dia? Malah, kekasih cheq jugak tau pasai perkara ni. Apa yang keluaq cheq anggap melampau pasai mengheret nama cheq sekali. cheq perlu jelaihkan perkara ni supaya oghang beghenti menuduh cheq yang bukan-bukan. Zahirah ngaku beliau dan Kamal memang akrab masa menjalani penggambaran bersama tapi ia tak terbawa-bawak sehingga ke luaq lokasi.

Zahirah jugak berpendapat Emma sepatutnya mempercayai buah hatinya tu. Biasalah, oghang pompuan ni akan ada sikap cemburunya kalau buah hati kelihatan mesra sedikit bersama pompuan lain apatah lagi kalau melakonkan aksi romantik bersama pompuan lain. Apa-apa pun, betoi kata Zahirah, kepercayaan tu pentin dalam perhubungan semuga tak selului timboinya pergadohan.Zahirah Macwilson Bebai Emma Maembong Kaitkan Namanya Dalam Masalah Cinta Bersama Kamal Adli
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme