cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Ya Tu Cheq Di Dalam Video Viral Hat Sama Dok Habaq Tadi Fathia Latiff


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-19 20:34:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Akhiaqnya, selepaih membuat oghang ghamai tertanya-tanya, Fathia Latiff telah tampil admit bahawa gadih di dalam video yang menjadi perbualan hangat para netizen baghu-baghu ni adalah dirinya. Sebelum ni, Natasha Elyzza telah membuat Bigo Live yang menyaksikan kehadiran gadih mirip Fathia Latif telah takmau mengaku dakwaan hat sama dok habaq tadi dan menyatakan ia adalah kawannya.

la nih, segala persoalan telah terjawab. Empunya badan telah pun admit. Menurut Fathia, dia tak mengetahui bahawa rakaman Bigo Live hat sama dok habaq tadi boleh diakses oleh oghang ghamai, sebaliknya menganggap ia hanya boleh dilihat oleh depa memba-memba ghapat saja. Kata Fathia Latiff:- It was me. Some friends and I were hangin out at a rented villa.

The dancin session was just among girl friends and we were dancin in a bathroom of the villa. Of course I m embarrassed by what had transpired. Who in her right mind would want to show off her body parts to the whole world?I ve never even heard of the app before. Now I know, and I certainly found it out the hard way. TRANSLATION tu adalah cheq.

cheq dan memba-memba sedang hangin out di sebuah villa yang disewa. Sesi menari tu hanya di kelompok memba pompuan dan kami menari di bilik ayaq villa hat sama dok habaq tadi. dah tentu cheq malu dengan apa yang terjadi. takdak sapa-sapa yang masih dok waraih akan menunjukkan bahagian badannya kepada seluruh dunia. cheq tak penah dengaq pun tentang pasai applikasi tu sebelum ni.

la la nih cheq dah tau dan cheq tau dengan cara yang amat perit. Fathia turut memaklumkan yang dia akan tampil di media so-siall untuk membuat pengakuan tentang pasai gosip video hat sama dok habaq tadi. Dia jugak berharap untuk melupakan gosip ni dan meneruihkan kehidupan macam biasa. Sumber NST Online.



Ya Tu Cheq Di Dalam Video Viral Hat Sama Dok Habaq Tadi Fathia Latiff




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme