cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Xpax Menawaqkan Data 10gb Chemeyy Untuk Instagram Untuk Tempoh Terhad


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-03 11:16:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Celcom melalui pelan Xpax la nih mai dengan sebuah pakej baghu dinamakan sebagai Instagram Walla. Melaluinya, pengguna boleh melanggan pakej Instagram Walla dan menggunakan data berkenaan khusus untuk melayari perkhidmatan sosial berkenaan. Terkini, untuk tempoh pengenalan sementara, semua pengguna Xpax yang melanggan pakej Xpax Internet tak kira harian, mingguan atau bulanan, akan ditawaqkan dengan Instagram Walla 10GB secara chemeyy.

Pihak Xpax tak kata sehingga bila promosi ni akan ditawaqkan. Menggunakannya, pengguna bukan saja boleh mengikuti perkembangan di Instagram, tapi jugak di WhatsApp, Twitter dan WeChat tanpa risau menggunakan data langganan hampa dibawah Xpax Internet. Selepaih tempoh promosi ni, Instagram Walla akan ditawaqkan secara berbayaq kepada pengguna Xpax.

Pada masa yang sama, pihak Xpax turut menawaqkan sokongan dinamakan Data Rollover yang membolehkan hampa membawa data yang tak digunakan ke tempoh seteruihnya. Sebagai contoh, sekiranya hampa melanggan 10GB pada bulan ni, dan hanya menggunakan 5GB saja data baki 5GB akan dibawak ke bulan hadapan dan memberikan hampa sejumlah 15GB pada bulan hadapan.

Untuk menggunakannya, hampa perlu mengaktifkan sokongan pembaharuan langganan internet mingguan atau bulanan secara automatik dan memastikan kredit hampa mencukupi untuk pembaharuan langganan berkenaan. Data Rollover akan dimatikan sekiranya hampa tak mempunyai kredit mencukupi untuk pembaharuan secara automatik. macam biasa, hampa boleh memantau pelbagai promosi ni di aplikasi rasmi Xpax untuk Android dan iOS.Xpax Menawaqkan Data 10gb Chemeyy Untuk Instagram Untuk Tempoh Terhad
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme