cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Xiaomi Mula Menawaqkan Jam Tangan Pintaq Amazfit Dengan Gps Di Malaysia


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-09-25 04:32:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Selain daripada jam tangan pintaq, Xiaomi la nih nampaknya telah mula membawa masuk beberapa aksesori daripada syarikat ekosistem depa. Terkini, Xiaomi Malaysia melalui beberapa pengedaq rasmi tempatan telah mula menawaqkan jam tangan pintaq yang menyasaqkan depa yang aktif bersukan, iaitu Amazfit Sports Smartwatch. Amazfit Sports Smartwatch mai dengan rekaan muka jam bulat, dilengkapi skrin sentuh 1.

34-inci, dan menyertakan sensoq memantau kadaq denyutan nadi, dan jugak GPS terbina untuk depa yang ingin menggunakannya untuk bersukan terutamanya berlari. Peranti ni turut menggunakan cip dwi-teraih 1. 2GHz, memori 512MB RAM dan jugak ruangan storan 4GB. macam biasa, pengguna boleh menghubungkan ia kepada fon telinga masa bersenam, dan mendengaq lagu melaluinya.

Amazfit Sports Smartwatch ni ghamai dok kata menawaqkan masa penggunaan dengan sokongan notifikasi sehingga 5 hari tapi sehingga 35 jam saja sekiranya sokongan GPS diaktifkan. Jam tangan pintaq Amazfit ni ditawaqkan oleh pengedaq Xiaomi tempatan pada ghega RM629, dan mai dengan setahun jaminan rasmi Xiaomi Malaysia.


Xiaomi Mula Menawaqkan Jam Tangan Pintaq Amazfit Dengan Gps Di Malaysia
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme