cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Waze Berkongsi Data Ramalan Kesesakkan Jalan Masa Balik Ghaya


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-15 10:42:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Dengan musim perayaan yang semakin lebih kughang, semestinya ghamai yang membuat perancangan untuk balik ke kampung halaman termasuk terutamanya menyemak pasai kesesakkan lepaih lintaih dan sebagainya. Waze, salah satu aplikasi navigasi yang terkenai digunakan diseluruh dunia, la nih berkongsi data ramalan depa untuk lima hari sebelum dan semasa Hari ghaya Aidilfitri dalam usaha memudahkan lagi pengguna membuat perancangan untuk balik ke kampung.

Waze mengumpoikan dan membuat ramalan ni berdasaqkan kepada data yang dikumpoikan pada musim perayaan pada tahun lepaih selain menghimpunkan ia bersama data pergerakkan lepaih lintaih selama empat minggu sebelum dan selepaih Hari ghaya pada 2016 lepaih. Daripada apa yang dilihat, Waze meramalkan ghamai yang menuju ke Kota Bharu dan kola Terengganu adalah yang palin tinggi, diikuti oleh ke Kinta Valley, Batu Pahat dan Melaka Central.

macam biasa, ni sekadaq ramalan awai saja. Waze turut mengalakkan pengguna untuk menggunakan ciri Planned Drives untuk membolehkan pengguna memasukkan masa yang ingin depa sampai di sesuatu destinasi dan Waze akan mencadangkan masa yang hampa perlu gerak dari rumah pada sesuatu hari berkenaan.


Waze Berkongsi Data Ramalan Kesesakkan Jalan Masa Balik Ghaya
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme