cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Watie Elite Hanya Mampu Bayaq Hana Rm2 500 Sebulan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-12 18:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Hari ni berlangsung prosidin untuk menentukan cara Watie Elite membayaq kawannya, Hana Elite selepaih bekaih penyanyi kumpulan terkenai tu mengakui tak mampu membayaq sebanyak RM707,351. 83 yang dituntut oleh Hana. Memberi keterangan di hadapan Hakim Rasyihah Ghazali, Watie Elite memaklumkan yang dia hanya mampu membayaq RM2,500 sebulan sebagai penyelesaian bayaran tuntutan ganti rugi memba sekumpulannya, Hana.

Kata Watie Elite:- Berpandukan kepada penyata bank milik cheq, jumlah pendapatan pada 2015 hanyalah RM69,610 manakala pada 2016 hanya RM34,200. Manakala bagi 2017 dari Januari hingga Jun hanya RM2,500 yang dimasukkan ke dalam akaun. Tahun ni cheq ngaku ada terima bayaran RM900 sehari bagi 40 episod drama bersiri. Ia diterima secara tunai tapi tu saja yang diterima.

Pendapatan cheq tak menentukan kadang-kadang RM5,000 atau RM12,000 bergantung kepada apa yang cheq buat. Semua bayaran di kongsi bersama dengan suami. kalau cheq ada duit, cheq akan bayaq dan kalau suami ada duit, dia yang akan bayaq. cheq tak mempunyai simpanan dan cheq tak ghasa akan memperoleh sebarang pinjaman kalau mau menyelesaikan hutang Hana secara langsai.

cheq sanggup buat pinjaman kalau tu boleh menyelesaikan hutang tu tapi pelakon macam cheq tak barangkali Rupa-rupanya tadaklah seindah mana kehidupan menjadi soghang artis ni. Bak kata pepatah, menyesai dahulu pendapatan, menyesai kemudian takdak gunanya. Diharapkan Hana Elite akan dapat memperolehi wang yang dituntutnya kembali. RM2,500 sebulan pun takpa.

Yang pentin ni semua menjadi pengajaran kepada memba-memba yang sanggup tikam memba demi untuk eksyen hidup mewah.


Watie Elite Hanya Mampu Bayaq Hana Rm2 500 Sebulan
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme