cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Watak Jahat Dah Sebati Dalam Diri Gulshan Grover


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-12 21:02:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Pelakon Bollywood, Gulshan Grover tak penah cemuih membawa watak jahat pasai ia lebih mencabaq berbandin lakonan sebagai soghang hero. Katanya, untuk watak sedemikian dia perlu memanfaatkannya dengan betoi semuga lakonan tu mampu memberi kesan mendalam kepada penonton disebabkan ia bukan satu watak utama. Adegan jahat tak terlalu besaq kalau dibandinkan hero.

Oleh sebab tu, cheq perlu manfaatkan setiap babak supaya tak tenggelam dengan watak lain, kata Gulshan kepada mStaq Online. Gulshan, 61, ditemui masa majlih pelancaran trailer filem I m Not A Terrorist di TGV One Utama di sini pada Jumaat. Turut mai menteghi Pelancongan dan Kebudayaan Datuk Seri Mohamed Nazri Aziz bagi melancaqkan trailer filem hat sama dok habaq tadi.

Dari kiri; Chacha Maembong, Nazri Aziz, , Gulshan Grover dan Afiq Muiz. Dalam pada tu, Gulshan habaq dia menerima lamaran produser dari Malaysia iaitu White Merpati Entertainment Sdn Bhd, S Baldev untuk beraksi dalam filem I m Not A Terrorist pasai ingin merapatkan hubungan diplomatik antara negaranya dan Malaysia. cheq menerima tawaran ni pasai mengeratkan lagi hubungan antara India dan Malaysia tang mana ia sesuatu perkara yang sangat menarik.

Tambahan pulak, selain di negara sendiri, cheq jugak penah berlakon di Hollywood. Kali ni cheq dapat menimba pengalaman berlakon dalam filem keluaran produksi dari Malaysia pulak, katanya. Filem yang menjalani penggambaran di Kashmir, India ni akan ditayangkan pada 5 Oktober depan yang turut menampilkan Chacha Maembong dan Afiq Muiz. Sepanjang pembabitan Gulshan dalam bidang lakonan, dia dah beraksi dalam lebih 400 filem.

Antara filem lakonannya ialah Ganga Devi, I Am Kalam Bhati, Crook S. I. Joseph Pinto, Knock Out BapujiAndy, Love Story 2050 Dr Hoshi, Jumbo, Cape Karma, Dhokha dan Anthony Kaun Hai? Selain tu dia turut berlakon dalam, Taarzan: The Wonder Caq, Ek Se Badkhaq Ek 2003 , Boom, Dudes in the 10th Century, Lajja, ayaq Panic dan 16 December. mstaq


Watak Jahat Dah Sebati Dalam Diri Gulshan Grover
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme