cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Wany Hasrita Cari Lelaki Yang Tall Dark Handsome


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-21 14:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Sebelum ni, penyanyi yang femes menerusi lagu Menahan meghoyan , Wany Hasrita penah dikaitkan dengan pasangan duetnya untuk lagu Disana Cinta Disini meghoyan iaitu Tajul dan beberapa bulan lepaih pulak, timboi dakwaan lain kata yang Wany penah menjadi cinta hati Eric Fauzi. tapi, Wany telah takmau mengaku semua dakwaan tu dengan kata yang hubungan depa hanyalah sekadaq hubungan gheja dan takdak hubunga personai macam yang oghang perkatakan.

Bercakap pasai cinta hati, Wany kata yang ghamai lelaki cuba try test untuk berkenalan dengannya. Namun, perkenalan tu hanya berlaku di media so-siall, dan lelaki tu hanya sekadaq menegoqnya di Instagram saja. Oleh sebab tu, Wany menganggap perkenalan tu bukanlah sesuatu yang serius pasai kalau betoi lelaki tu serius konfem dia dah datang bertemu dengan ibunya.

ni pasai, ibu adalah individu yang palin ghapat dan sentiasa ada bersama dengan Wany. Malah, baghu-baghu ni jugak, masa ditemu buai oleh sebuah rancangan radio, Wany telah membocoqkan ciri-ciri lelaki idaman hatinya. Jeas gadih yang bakai memasuki umoq 25 tahun pada 25 Disember ni, dia sebenaqnya tak mempunyai cita ghasa tapi kalau boleh memilih dia lebih telah menyukai lelaki yang tall, dark, and handsome .

Wah, yang pastinya tu bukan hanya ciri-ciri lelaki idaman Wany, tapi jugak semua gadih di Malaysia. Jadi, para jejaka diluaq sana, kalau hampa tall, dark, and handsome ternyata hampa peluang hampa untuk cuba try test try test nasib berkenalan dengan gadih cun bernama Wany Hasrita masih dok ada cuma yang pentinnya, perkenalan tu bukan melalui media so-siall.

utaranews. com


Wany Hasrita Cari Lelaki Yang Tall Dark Handsome




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme