cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Walaupun Terpilih Artis Dengan Pencapaian Torrrbaek 2017 Tahun Mencabaq Buat Neelofa


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-03 18:18:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Menjadi artis tempatan dengan pencapaian palin hebat untuk sepanjang tahun 2017 mmenyimpan pengalaman pahit manih untuk Neelofa. Terpilih menjadi pompuan berhijab pertama menjadi Duta Lancome, terpilih sebagai Forbes 30 Under 30, terpilih menjadi Pengarah Bebaih Bukan Eksekutif syarikat penerbangan ayaq Asia serta nilai jualan Naelofar Hijab mencecah RM 200 juta bukanlah merupakan satu pencapaian yang biasa.

Untuk pencapaiannya, Neelofa terpilih mempunyai pencapaian torrrbaek sepanjang tahun 2017 oleh program femes Melodi TV3, Neelofa habaq banyak telah berlaku pada tahun lepaih: Kalau diikutkan, tahun 2017 ialah tahun yang pernuh ghona-ghoni buat cheq. Dari awai tahun lagi, bermula gelombang berikutan drama yang cheq lakonkan, kemudian Manila untuk Forbes, ke Milan dan Paris untuk komitmen duta, ke Shanghai untuk satu pertunjukan fesyen yang besaq, akhiaq sekali pelantikan cheq sebagai oleh sebuah syarikat penerbangan sebagai pengarah bebaih.

Satu yang boleh cheq katakan, ia bukan mudah. Banyak cabaran yang cheq kena lalui, ghamai oghang tak nampak. oghang barangkali nampak, senanglah dekat sana, mudah tu, mudah ni, tapi sangat mencabaq. After all that, Lofa sangat bersyukoq dan bertuah. rejeki-rejeki yang Allah bagi ni semuanya tak disangka-sangka.

Alhamdulillah mengajaq cheq untuk menjadi oghang yang lebih baik. Insya-Allah. Ditanya perasaannya apabila peminat menjadikannya sebagai sumber inspirasi, Neelofa menyatakan dia sangat menghargainya: Meletakkan diri cheq sebagai contoh atau ikon atau idola, sebagai soghang personaliti yang dikenali ialah sesuatu yang sangat cheq hargai dan menyemarakkan semangat cheq untuk buat sesuatu yang baghu.

Dia jugak mengakui 2017 ialah tahun yang banyak gosip buat dirinya tapi secara positif, ia menjadikan dia manusia yang lebih baik: Antara tahun yang sangat banyaklah gosip . Dari ceghita peribadi kepada gosip oghang lain yang terpercik dekat cheq. Dua tahun kebelakangan ni ialah antara tahun yang mencabaq buat cheq. Tapi bila difikiaqkan semula kalau cheq tak lalui fasa-fasa tu barangkali cheq tak akan jadi sekuat diri cheq yang la la nih ni.

sungguh baq hang, pencapaian Neelofa pada tahun ni merupakan satu pencapaian yang luaq biasa. Setakat ni masih dok belum ada artis yang mempunyai pencapaian sepertinya yang memulakan kerjaya seni sekitaq 2011 setelah memenangi pertandingan Dewi Remaja pada tahun 2010. Tahniah diucapkan buat Neelofa semoga teruih berjaya dan menyinar dalam karier.

toknek. com


Walaupun Terpilih Artis Dengan Pencapaian Torrrbaek 2017 Tahun Mencabaq Buat Neelofa
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme