cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Wak Doyok Habih Berbelaih Ribu Demi Abang Long Fadil 2


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-11 15:04:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Percaya atau tak Ikon fesyen, Wak Doyok mendedahkan dia telah berhabisan sebanyak RM15000 untuk wardrobe pakaian bagi menjalankan penggambaran pertama filem yang dilakonkannya iaitu Abang Long Fadil 2. Babak aksi pertarungan ada 3 baju lebih kughang RM1,800 babak ataih kapai ada 1 dalam RM 3,500 dan semua kos ialah RM15,000. Tapi kredit kepada cheq punya brandin takdak masalah, kita bayaq brandin balik oghang dah dapat pulangan balik, tang mana kita dah dapat view di situ oghang tengok jadi chemeyy of charge.

Untuk tu oghang akan beli balik brandin cheq, katanya yang ditemui di Majlih Tayangan Filem Abang Long Fadil 2. Sementara tu, Wak Doyok yang buat pertama kalinya beraksi sebagai pelakon di layaq perak bagitau, mula-mulanya dia tak mau untuk terlibat berlakon dalam filem ni, namun ataih desakan pengarahnya, Syafik buat Wak Doyok berasa yakin untuk cuba try test try test bakatnya di bidang lakonan pulak.

rotikaya


Wak Doyok Habih Berbelaih Ribu Demi Abang Long Fadil 2




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme