cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Vin Diesel Kalah The Rock Untuk Pendapatan Palin Tinggi Tahun 2017


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-02 23:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Senarai tahunan untuk pelakon yang mendapat pendapatan tertinggi di sepanjang tahun 2017 oleh majalah Forbes akhiaqnya telah dikeluaqkan yang mana untuk tahun ni menunjukkan nama pelakon Fast Furious , Vin Diesel dok ada di kedudukan nombot satu. Pendapatan kasaq Vin Diesel untuk tahun 2018 agak-agak lebih kurang mencapai USD1. 6 bilion dan ia diperolehi hasil dari membintangi filem-filem macam xXx: Return of Xander Cage , The Fate of the Furious dan hasil sumbangan suaghanya sebagai Baby Groot dalam filem Guardians of the Galaxy Vol.

2 . Sementara tu, Dwayne The Rock Johnson pulak yang menduduki kedudukan nombot satu pelakon menerima bayaran palin tinggi pada tahun lepaih hanya dok ada di kedudukan kedua dengan jumlah pendapatan sebanyak USD1. 5 bilion. Namun, jumlah pendapatan tu tak termasuk dengan hasil keuntungan yang diperolehi oleh filem terpalin baghu yang dibintanginya iaitu Jumaji: Welcome to the Jungle yang la nih masih dok lagi ditayangkan di pawagam seluruh dunia.

Manakala kedudukan ketiga pulak diduduki oleh peneraju utama filem Wonder Woman iaitu Gal Gadot dengan rekod pendapatan sebanyak USD1. 4 bilion disepanjang tahun 2017. Menurut Forbes, pendapatan terbesaq yang diperolehi oleh pelakon kelahiran Israel tu datangnya daripada watak pertamanya iaitu sebagai Puteri Amazon. tang mana filem tu jugak telah mendapat pendapatan palin tinggi iaitu sebanyak USD822 juta, dan pendapatan seteruihnya diperoleh pulai daripada kemunculannya dalam filem Justice League sebagai Diana.

Selain tu, dua bintang muda Staq Wars iaitu Daisy Ridley dan John Boyega turut tercalon dalam senarai untuk first time dan dah pastinya ia adalah hasil dari keuntungan filem Staq Wars: The Last Jedi dan beberapa filem kecik yang depa bintangi pada tahun lepaih. Dan, berikut merupakan senarai 10 pelakon yang telah mendapat pendapatan tertinggi untuk tahun 2017; Vin Diesel USD1.

6 bilion Dwayne Johnson USD1. 5 bilion Gal Gadot USD1. 4 bilion Emma Watson USD1. 3 bilion Johnny Depp USD1. 1 bilion Daisy Ridley USD1. 08 bilion Tom Holland USD888 bilion Chris Pratt USD864 bilion Chris Hemsworth USD845 bilion John Boyega USD815 bilion -utaranews. com


Vin Diesel Kalah The Rock Untuk Pendapatan Palin Tinggi Tahun 2017




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme