cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Video Nak Teghiak Dengaq Pengakuan Edika Yusuf 12 Tahun Menyepi Jaga Isteri Lumpuh


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-12 15:10:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Nama Edika Yusof penah penah menjadi satu nama yang besaq dalam industri perfileman negara. Beliau penah memegang watak utama dalam filem Maria Mariana. Selepaih menikah, Edika ghamai dok kata telah menyepikan diri dalam dunia lakonan pasai menjaga isterinya yang lumpuh. Perkongsiannya bersama Sinar Fm kali ni buat ghamai netizen nak teghiak. Bayangkan, beliau menjaga isterinya selama 12 tahun dengan penuh kesabaran tanpa penah merungut.

Respect! 12 tahun jaga isteri Buat pengetahuan hampa semua, isteri Edika mengalami lumpuh dari bahagian badan sehingga ke bawah selepaih melahiaqkan anak kedua depa. Akibat penyakit tu, Edika yang menjaga isterinya sepenuh masa pasai isterinya terpaksa menggunakan kerusi roda untuk bergerak. Menerusi perkongsiannya bersama Sinar Fm, beliau menghadapi dugaan hidup masa isterinya disahkan stroke dan lumpuh.

Isterinya tak dapat bercakap dan mendengaq dengan baik. Beliau tak penah menganggap isterinya soghang OKU pasai meghasakan isterinya soghang yang normal. tak terpikiaq untuk menikah lain Yang cheq tak penah berpikiaq untuk menikah lain atau menambah isteri sebab satu yang cheq ada ni pun dah alhamdullilah cukup sempurna dan cheq suka apa yang cheq buat Itulah kata Edika Yusof yang telah menjaga isterinya yang lumpuh selama 12 tahun sehingga la la nih.

SinarKongsi Edika tak penah terpikiaq untuk menikah lain pasai beliau meghasakan pernikahan kedua bukan jalan penyelesaian torrrbaek. Beliau bersyukoq dikurniakan soghang isteri yang cukup tabah. Beliau turut memesan kepada suami di luaq sana semuga tanggung susah mudah bersama isteri. Anggaplah isteri sebagai soulmate bukannya sebagai maid. ohbulan


Video Nak Teghiak Dengaq Pengakuan Edika Yusuf 12 Tahun Menyepi Jaga Isteri Lumpuh
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme