cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Video Diva Aa Sentap Meroyan Tauk Cd Hafiz Hamidun Dalam Tong Sampah


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-05-21 23:26:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Panassss Diva AA mengamuk lagi. . Kali ni diva mengamuk sebab Hafiz Hamidun tak jemput dia ke kenduri menikah katanya. Sampaikan Diva AA sanggup upload video di instagramnya tauk CD Album Hafiz Hamidun dalam tong sampah kau. . ,amboi marah benoq tu. sambey tauk tu dia cakap ko hengat aku hadap sangat nak makan nasik minyak ko? Diva AA sebelum ni bukan main puja gila kat Hafiz Hamidun ni dalam instagram dia.

. , disebabkan Hafiz Hamidun ni rajin betoi order rendang dan luchpacks yang terlajak sedap diva AA tu. . , katanya lah kan. selului jugak si diva ni upload video tengah dengaq zikiaq terapi diri Hafiz Hamidun dalam gheta beliau. Kiranya dia ni macam anggap Hafiz Hamidun ni salah soghang dari dia punya puak la ataupun puak dia bff macam tu. . Tiba-tiba si Hafiz Hamidun ni pulak tak jemput beliau ke majlih pernikahan dia dengan Joy Revfa baghu-baghu ni.

. Maunya si diva tak mengamuk dia berharap sangat kot dijemput last-last habuk pun tak de. . Alahai kesian gila seleghakk hati diva. . ,haruih lah sentap walapun kata tak hadap sangat nasik minyak tu. Sampai hati kau Hafiz Hamidun, kan diva AA dah meghajok. . , lepaih ni tak merasa lagi la kau ayaq tangan diva AA tu. . ,confirm dia tak nak juai dah dekat kau.

hahahaha utaranews. com


Video Diva Aa Sentap Meroyan Tauk Cd Hafiz Hamidun Dalam Tong Sampah






ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



itanah luas kistarp wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm