cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Video Datuk Vida Bebai Maruahnya Sebagai Janda Dipermainkan Oghang Ghamai


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-07 23:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Marah betoi Datuk Seri Vida ya apabila ada pihak cuba try test menjatuhkan maruahnya sebagai soghang pompuan berstatuih janda. Yalah, sehingga pada satu tahap penyanyi lagi I Am Me ni mengeluaqkan kenyataan, Ingat cheq gatai sangat ke nak laki? Ia rentetan apabila dia ghamai dok kata menolak lamaran ayahanda Rani Kulop serta beberapa ceghita peribadi pasai dirinya yang sedang mencari bakai suami mengikut kriteria yang ditetapkan antaranya lelaki bermata kelabu.

Marah dengan pelbagai persepsi oghang ghamai terhadapnya, Vida menyelaq sesetengah pihak termasuk penulih blog yang tak menghormati dirinya dengan mengaitkan dia dengan lelaki. Kata Vida, biaqpun dia serin dilihat gembira, namun adakalanya hati dia rapuh dan hanya oghang yang betoi-betoi mengenalinya saja tau perkara tu. Nak Populariti? Ingat cheq gatai sangat ke nak laki? cheq nak tumpu bisnes sayalah.

Kalau ada jodoh, cheq nak yang sanggup hidup dengan cheq bukan setahun dua, tapi yang boleh didik anak, atoqkan empayaq cheq. Bukan mudah, tu antara yang ditulihnya menerusi keterangan video berdurasi seminit di Instagram tu. Tambah Vida, dia penat membaca ceghita-ceghita peribadinya yang mengaitkan dirinya dengan lelaki dijaja sehingga menjatuhkan maruahnya sebagai soghang pompuan berstatuih janda.

cheq tak konfem ni satu fitnah atau apa tapi apa yang boleh cheq katakan, kalau oghang tak cukup kuat, dia akan down melalui semua ni. Dan cheq jugak manusia biasa jugak, adakalanya tak cukup kuat untuk melalui semua ni, katanya. Sebelum ni tulaq apabila Vida ghamai dok kata mencari citi-ciri suami idamannya ialah lelaki bermata kelabu, kaya dan boleh menerima hobinya yang suka membeli-belah.

Akibat kenyataan tu dia mendapat lebih 50 e-mel lamaran daripada oghang ghamai termasuk dari Finland dan Scotland. ms


Video Datuk Vida Bebai Maruahnya Sebagai Janda Dipermainkan Oghang Ghamai
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme