cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ustazah Meluat Tengok Aishah Tergedik Tegagai


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-14 11:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Pentaih separuh akhiaq Gegaq Vaganza 4 GV4 telah berakhiaq pada hari Ahad lepaih dengan peserta terakhiaq yang tersingkiaq dari rancangan tu adalah Syura dan sekaliguih buat Liza Hanim, Lan single, Aishah, Firman, Hazami dan Tia Jinbara akan mara ke peringkat akhiaq GV4 Ahad depan. Selepaih diumumkan berjaya memasuki peringkat akhiaq, salah soghang peserta GV4, Aishah ada memuat naik satu statuih di Facebook menunjukkan video persembahannya pada minggu tu bersama caption ingin bertemu dengan peminatnya di pentaih akhiaq GV4.

Namun, terdapat satu akaun Facebook yang mengunakan nama akaun Ustazah telah bertindak menulih komen berbaur kritikkan kepada Aishah kata yang dia berasa meluat tengok penyanyi macam Aishah yang tergedik-tegagai kononnya suagha tu sedap. Malah, bukan tu saja tapi ustazah tu turut kata yang Aishah berpura-pura pakai tudung supaya oghang ingat dia Islam tapi sebenaqnya Aishah soghang yang munafik.

Waduh, bukan main lagi mulut ustazah ni, sampai ke situ fitnahnya. Akan tapi, Aishah dilihat tenang membalaih komen ustazah tu dengan ucapan terima kasih pasai telah memberikannya pahala lebih dan Aishah turut mengingatkan ustazah tu supaya tak lupa untuk mencarinya di padang mashsyaq nanti pasai dia tak akan memaafkan ustazah tu sampai bila-bila.

Malah, Aishah jugak telah memuat naik satu statuih baghu untuk memba, peminat dan jugak keluarganya kata yang dia dalam keadaan baik-baik saja dan tak mengendahkan apa yang keyboard worrioq katakan pasai Allah tengok dan tau sapadia depa tu. betoi jugak, jangan dipedulikan apa yang mak cik bawang media so-siall tu katakan, depa memang sentiasa akan berasa tak puas hati dengan oghang lain tapi hanya akan bersuara mengunakan akaun muhung.

ketaq lutut kena saman letu . utaranews. com


Ustazah Meluat Tengok Aishah Tergedik Tegagai

Artikel Berkaitan :

ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme