cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Uruihkan Jenazah Meninggai Akibat Bunuh Diri Lelaki Ni Kongsi Pengalaman Ngeri


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-19 14:34:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Perasaan yang sama kembali menerjah ke ruang akai dan geluk hati bersilih ganti. Antara resah gelisah dan gundah seakan berlegaq legaq tanpa henti. googletag. cmd. push function googletag. defineSlot /16069941/amazingnara-content-top , 336, 280 , 300, 250 , div-gpt-ad-amazingnara-content-top . addService googletag. pubads ; googletag.

pubads . enableSingleRequest ; googletag. pubads . collapseEmptyDivs true,true ; googletag. enableServices ; ; googletag. cmd. push function googletag. display div-gpt-ad-amazingnara-content-top ; ; takmau melayan cemaih yang mendatang namun ataih tanggungjawab dan amanah, cheq bergegaih ke sebuah hospitai ataih satu panggilan dengan perasaan berat hati yang mengiringi.

Berbekaikan pengalaman yang terdahulu, cheq dapat mengagak yang perasaan sebegini akan berkaitan dengan jenazah yang bakai cheq temui dan uruihkan sebentaq nanti. cheq hanya mampu berdoa semuga jangan diuji dengan kesulitan mahupun dipertemukan dengan kejadian yang aneh aneh namun ataih dasaq manusia siapalah cheq yang mampu melawan kudrat ALLAH S.

W. T. Bermohon semuga teruih diberi kekuatan mudahan pertemuan antara cheq dan jenazah nanti adalah pertemuan yang manih saja. Bersama dengan ustat Muhd Aidil Zainol Bahaq dan tiga oghang memba, kami segera ke hospitai dan teruih menuju ke bilik mayat. Menjadi kelaziman bagi cheq untuk mengisi dahulu beberapa dokumen pentin sebelum urusan dilaku.

Tiba saat yang makin mendebaqkan jiwa cheq walaupun dah bertahun berdepan dengan para jenazah. cheq teruih berdoa semuga diberi kekuatan untuk menyempurnakannya hingga selesai. Dengan lafaz bismillah cheq menarik tray mayat secara perlahan lahan. Saat membuka kain yang menutupi wajahnya, cheq terpandang situasi yang amat mengerikan. Lidahnya terjeliaq dan wajahnya berkerut seakan menahan kesakitan yang amat berat.

Terdapat kesan lebam akibat jerutan di lehernya. cheq cuba try test mengumpoi kekuatan yang ada dan beserta empat memba, kami mengangkat jenazah ke ataih pengusung. Masing-masin memegang anggota bahagian jenazah namun sekali lagi kami diduga apabila tangan bahu dan kaki terasa amat sakit. ALLAH HU surat khabaq !!! Jenazah amat berat sekali berbandin susuk tubuhnya yang hanya sederhana dan masih dok berumoq lingkungan 20an.

tak di situ saja, tenaga sasa kami seramai empat oghang diuji lagi tatkala menolak pengusung ke tempat mandi. Jarak yang dekat terasa amat jauh dan cheq secara peribadi telah sehabih tenaga menolak pengusung begitu jugak memba yang lain. Walaubagaimanapun cheq tak mengeluh dan di hati hanya berdoa semuga ALLAH S. W. T menyempurnakan tugaih memandikan allahyarham.

Kali ni ALLAH S. W. T betoi betoi ingin memperlihatkan kekuasaanNya. Saat menyucikan jenazah, taik yang keluaq dari juboqnya amat banyak dan tanpa henti. cheq mengurut perlahan lahan perutnya dengan punca ingin mengeluaqkan lagi taik yang ada. Setelah memastikan ianya betoi betoi bersih cheq mengirinkan badan allahyarham untuk meratakan ayaq pada anggota yang lain namun setiap kali tubuhnya digerakkan setiap kali itulah najisnya masih dok keluaq dalam kuantiti yang banyak.

Kami meneruihkan proses memandikannya hinggalah selesai dan masa didapati najisnya telah beghenti, maka urusan kafan pun kami mulai. Namun perkara yang sama masih dok terjadi tatkala kami mula meletakkan jenazah di ataih kain kafan. Sekali lagi proses pembersihan dilaku dan kain kafan perlu ditukaq segera. Kali ni cheq tekad menyumbat kapaih sebanyak yang barangkali disampin doa yang takdak henti di dalam hati mudahan ALLAH S.

W. T mengampunkan segala dosa allahyarham dan meringankan urusan mengkafan. Alhamdulillah najisnya beghenti mengaliaq dan kami meneruihkan proses meng


Uruihkan Jenazah Meninggai Akibat Bunuh Diri Lelaki Ni Kongsi Pengalaman Ngeri
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme