cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Ulat Dalam Lampin Bayi 7 Kanak Kanak Didera Dalam Keadaan Tak Teruruih Dan Kotoq


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-01 17:56:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


NORTH CAROLINA Satu pasangan telah didakwa ataih pertuduhan mendera kanak-kanak selepaih pihak berkuasa menemui tujuh kanak-kanak dalam keadaan tak teruruih dan kotoq di rumah depa, termasuk soghang bayi berumoq 18 bulan dengan ulat di dalam lampin, lapoq Daily Mail. Susulan penemuan yang menggempaqkan tu pada malam Jumaat lepaih, Jamie Leigh Hiatt, 25, dan Michael Patrick McKnight, 26, kena tahan dan didakwa ataih enam pertuduhan mendera anak-anak depa.

Difahamkan, McKnight adalah bapak kepada tiga oghang anak, yang selebihnya adalah anak kepada Hiatt. Pegawai polih Lexington bagitau, masa pihak kebajikan datang membuat pemeriksaan, depa menemui tujuh kanak-kanak di bawah umoq enam tahun hidup dalam keadaan yang sangat kotoq dan tak sihat. ketua Michael Hunt dari Jabatan polih Lexington bagitau, masa anggotanya masuk ke rumah tu, anggota pegawainya terhidu bau taik dan ayaq kencin yang sangat kuat.

Malah, keadaan dalam rumah tu sangat teghok dan menemui taik manusia dan haiwan di dalam rumah keluarga berkenaan. Bimbang dengan tahap kesihatan kesemua kanak-kanak tu, pasukan perubatan telah dikerahkan ke tempat kejadian. soghang bayi berumoq setahun dan anak kembaq berumoq 18 bulan dibawak Pusat Perubatan Lexington, tang mana depa mendapati salah soghang bayi kembaq tu mempunyai ulat di dalam lampinnya.

Ketiga-tiga kanak-kanak tu kemudian dihantaq ke Hospitai Kanak-Kanak Brenner untuk menerima rawatan lanjut. Manakala empat lagi kanak-kanak berkenaan diambik dan ditempatkan di rumah saudara mara depa atau pusat jagaan untuk sementara waktu. Hiatt dan McKnight dijatuhkan hukuman penjara, masing-masin dengan bon 100,000. Pihak berkuasa bagitau, caj tambahan boleh ditambah dan kedua-duanya akan dibicarakan di mahkamah pada 20 November.

Sumber thereporter


Ulat Dalam Lampin Bayi 7 Kanak Kanak Didera Dalam Keadaan Tak Teruruih Dan Kotoq
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme