cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Tulaq Di Laman So-sial Pengadil Pompuan Tercantik Di Dunia


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-11 02:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Kebiasaan kita tengok bila ada saja rancangan bola sepak, mesti pengadilnya lelaki kesemuanya, memang jaranglah kita nak tengok kalau ada pengadil pompuan. Tulaq di laman so-sial tentang pasai soghang pengadil pompuan yang ghamai dok kata antara pengadil yang tercantik di dunia, dan pengadil pompuan hat sama dok habaq tadi masih dok berumoq 20 tahun.

Wow memang cantiklah ni. Kalau ada pengadil pompuan, mestilah makin bersemangat nak tengok bola. Selalunya tengok pengadil lelaki saja, mesti cemuih jugak. Sekali sekali tampil ada kelainan apa salah. Pengadil wnita yang viral la nih dikenali sebagai Karolina Bojaq dan berasai dari negara Poland. Beliau melibatkan diri dalam bidang pengadilan ni bukan hanya untuk menunjuk kecantikkan semata-mata, bahkan ia perlu dilihat melalui sudut yang positif.

Bukan hanya lelaki saja yang mampu buat tugaih sebegitu, tapi pompuan jugak boleh. Nama gadih cun ni teruih menjadi bualan hangat selepaih saja gambaqnya tersebaq pada minggu lepaih, masa beliau tengah bertugaih menjaga garisan dalam sebuah perlawanan bola sepak. Ujaq Bojaq lagi, Kerjaya sebagai seporang pengadil bagi soghang pompuan adalah satu cabaran yang terbesaq, pasai banyak oghang beranggapan bahawa pompuan tak sesuai menjadi soghang pengadil pasai mempunyai perwatakkan yang lembut dan tak sesuai dengan sukan macam bola sepak.

Apa yang lebih istimewa lagi bagi gadih pengadil ni, dia adalah sorang pelajaq dari jurusan undang-undang di sebuah universiti di Krakow. Memang sesuai dengan orangnya yang mempunyai raut wajah yang cun dan jugak bijak. Jangan pandang pompuan ni sebagai soghang yang lemah lembut. Zaman la la nih banyak pompuan yang banyak menceburi bidang yang dilaku oleh lelaki, malah depa boleh buat lebih baik dari lelaki.

Sumber aliffchannel


Tulaq Di Laman So-sial Pengadil Pompuan Tercantik Di Dunia

Tulaq Di Laman So-sial Pengadil Pompuan Tercantik Di Dunia
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme