cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Tindak Balaih Psikologi Yang Bijak Boleh Kita Laku Yang Ke Empat Tu Mudah Sangat


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-20 01:32:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


lagu mana nak mengetahui sama ada oghang tu sedang memerhatikan hampa atau tak? Pernahkah hampa meghasakan hampa sedang diperhatikan oleh seseoghang teapi hampa tak konfem dia sedang memerhatikan hampa atau tak. Begini caranya hampa cuba try test menguap panjang dan seolah-olah hampa syok melaku, secara tiba-tiba hampa pandang oghang hat sama dok habaq tadi dan perhatikan gelagat perubahan oghang hat sama dok habaq tadi.

sekiranya tak berubah maknanya dia tak memerhatikan andaBagaimana untuk melalui kawasan berjalan kaki yang sesak?Sekiranya nak melalui kawasan yang sesak, cuba try test hampa bedighi tegak dan tumpukan arah mana yang nak dituju dengan mata hampa. teruihkan berjalan dan hampa sendiri akan tergempaq dengan betapa mudahnya hampa melepasi kesesakan hat sama dok habaq tadi.

ni untuk berjalan kaki sahaj dan bukannya kesesakan jalanraya ya!seseoghang yang berahsia dengan andaApabila dia cuba try test sembunyikan sesuatu jangan terus-meneruih tanya tentang pasai perkara hat sama dok habaq tadi. tapi hampa teruih tengok ke matanya, pasai hubungan mata yang berpanjangan akan buat depa merasa tak selesa dan ghasa bersalah untuk berbohong kepada hampa, dan depa akan habaq hal yang sebenarBagaimana nak memintak bantuan seseoghang?mudah saja, kita bertanya lah.

tak tanya mana nak tau kan? Kebiasaannya oghang yang menolak permintaan kita untuk first time akan merasa bersalah kalau menolak untuk kali yang kedua.


Tindak Balaih Psikologi Yang Bijak Boleh Kita Laku Yang Ke Empat Tu Mudah Sangat




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme