cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Telekom Malaysia Mengumumkan Unifi Edu 10mbps Pada Ghega Rm99 Sebulan 100mbps Pada Rm299


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-03 20:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Telekom Malaysia hari ni secara rasminya telah mengumumkan pakej Unifi Edu dan jugak Unifi Ebiz. Sebelum ni, kedua-dua pakej ni telah dilancaqkan oleh Perdana menteghi, tapi info penuh mengenainya tak diumumkan masa tu. Secara kasaq, Unifi Edu ni dilihat macam pakej yang tertiris sebelum ni, tang mana ia menawaqkan pakej bermula Unifi Lite Plan 10Mbps pada ghega RM99 sebulan.

Setiap pakej jugak turut mai dengan pilihan HyppTV, akses wifi unifi dan jugak 600 minit panggilan. Berikut merupakan pakej yang ditawaqkan untuk Unifi Edu: Unifi Edu Lite Plan 10Mbps RM99 sebulan Unifi Edu Advance Plan 30Mbps RM169 sebulan Unifi Edu Advance Plan 100Mbps RM299 sebulan Untuk mendaftaq pakej Unifi Edu ni, pelanggan perkhidmatan perlulah berumoq antara 18 ke 25 tahun, dan mempunyai kad pelajaq, serta sedang belajaq di Malaysia.

Bersama-sama pakej Unifi Edu, pihak Telekom Malaysia turut mengumumkan pakej baghu untuk syarikat perusahaan kecik dan sederhana dinamakan Unifi EBiz. Untuk menggunakan Unifi EBiz ni, pendaftaran syarikat perlulah menyertakan kategori Online Business padanya. Melalui Unifi Ebiz, Telekom Malaysia menawaqkan akses internet, dan jugak minit panggilan chemeyy.

Berikut adalah pakej yang ditawaqkan dibawah Unifi EBiz: Unifi Ebiz Lite Plan 10Mbps RM179 sebulan Unifi Ebiz Advance Plan 30Mbps RM249 sebulan Unifi Ebiz Advance Plan 100Mbps RM349 sebulan hampa yang berminat, boleh membuat pendaftaran untuk kedua-dua pakej ni, iaitu Unifi Edu atau Unifi Ebiz tang mana-mana TMpoint seluruh negara. Telekom Malaysia turut menekankan yang mana penjimatan yang ditawaqkan adalah selama 24 bulan dengan melanggan kepada pakej ni berbandin langganan pakej biasa.Telekom Malaysia Mengumumkan Unifi Edu 10mbps Pada Ghega Rm99 Sebulan 100mbps Pada Rm299
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme