cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Teghiak Masa Menyanyi Shahiaq Tak Ngaku Cuba Try Test Berdrama Untuk Tagih Simpati


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-24 09:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Ada beberapa pihak kata penyanyi Shahiaq cuba try test untuk menagih simpati penonton ataih gosip yang berlaku antaranya bersama pramugari Firefly, Mona dengan menitiskan ayaq mata masa menyanyikan lagu Mama Jangan Pergi pada konsert final AF Megastaq 2017. Walaubagaimanapun, Shahiaq takmau mengaku beliau cuba try test berdrama. cheq bukanlah oghang yang mudah mengaliaqkan ayaq.

Namun, kali ni, lagu dinyanyikan menyentuh jiwa cheq. Sebenaqnya, cheq cuba try test sebaik barangkali untuk tak teghiak. ni disebabkan cheq tak mau ia mengganggu persembahan. Kadang kala, suagha jugak boleh berubah pasai emosi. tu yang cheq cuba try test kawai. Perkara begini tak boleh dipaksa-paksa.

Jadi bukanlah saja-saja dibuat untuk meraih simpati. barangkali memang betoi Shahiaq betoi-betoi feel masa menyanyikan lagu hat sama dok habaq tadi, fikiaqlah yang positif saja. Malah, Shahiaq penah habaq bahawa beliau tak terkesan dengan gosip bersama Mona dan akan melamar Erra Fazira pada tahun depan.


Teghiak Masa Menyanyi Shahiaq Tak Ngaku Cuba Try Test Berdrama Untuk Tagih Simpati
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme