cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Tapp Perkhidmatan Telekomunikasi Baghu Yang Tawaq Ciri Juai Kembali Kuota Data Tak Terpakai


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-11 20:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


baghu-baghu ni, beberapa perkhidmatan telekomunikasi baghu telah dilancaqkan, termasuk memfokuihkan kepada generasi digitai. Palin terakhiaq kita tengok adalah daripada Maxih yang dinamakan Ookyo, dan la nih sebuah lagi perkhidmatan baghu mai dinamakan Tapp. Tapp kata depa beroperasi dibawah rangkaian Digi 4G , dan turut menawaqkan perkhidmatan digitai sepenuhnya lebih kughang macam Ookyo.

Melalui Tapp, ia menawaqkan kebolehan untuk hampa membuat pelan tersendiri berdasaqkan kepada permintaan dan keperluan hampa. hampa boleh memilih minit panggilan yang diperlukan, dan data yang hampa inginkan. Ia seteruihnya akan memapaqkan berapakah kadaq bayaran bulanan untuk pelan yang dicipta hampa. Menariknya adalah, Tapp turut memberikan kemudahan untuk hampa menjuai kembali data yang tak digunakan dan diubah kepada kredit Tapp pada ghega 65 peratus daripada ghega asai.

ni bermakna sekiranya hampa baki data atau minit panggilan tak digunakan, hampa boleh menjuai kembali ia apabila pelan hampa tamat tempoh. Salah satu perkara yang barangkali turut tak digemari ghamai adalah ia jugak memerlukan hampa menggunakan melalui aplikasi khusus yang mengaktifkan VPN lebih kughang seumpama Ookyo. Pihak Tapp turut kata yang mana la nih ia hanya memfokuihkan pengguna Android saja, takdak sokongan Mobile Hotspot, MNP, dan perayauan.

Malah, beberapa aplikasi macam Uber, Netflix dan Snapchat jugak tak disokong melalui talian depa. hampa yang berminat untuk mencubanya, boleh memuat-turun aplikasi Tapp dan membuat tempahan kad SIM chemeyy bersama dengannya. Pengguna akan disediakan dengan data chemeyy untuk Instagram selama 3 bulan, dan kredit RM3 bersama dengannya. Untuk tambah-nilai, ia menggunakan kredit tambah-nilai Digi.

Muat-Turun Tapp untuk Android Layari : Tapp


Tapp Perkhidmatan Telekomunikasi Baghu Yang Tawaq Ciri Juai Kembali Kuota Data Tak Terpakai
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme