cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Tampaq Polih Dan Terajang Oghang Awam Di Balai Polih Farid Kamil Disahkan Positif Dadah Jenih Ganja


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-11 21:22:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Pelakon dan pengarah lelaki bergelaq Datuk yang kena tahan selepaih menampaq anggota polih trafik dan menendang oghang awam di Balai polih Trafik Kota Damansara, tengah hari tadi, disahkan positif dadah. Perkara tu dimaklumkan Ketua polih Daerah Petalin Jaya, Asisten Komisioner Mohd Zani Che Din. Ujian ayaq kencin yang dijalankan terhadap pelakon berkenaan didapati positif dadah jenih ganja.

Esok, pelakon tu akan dibawak ke mahkamah untuk dapatkan reman, katanya. Dalam kejadian pada jam 1. 20 tengah hari tu, pelakon terlibat dilapoqkan datang ke balai polih berkenaan untuk membuat laporan berkaitan satu kemalangan jalan ghaya. masa berurusan di kaunter terlibat, pelakon berkenaan secara tiba-tiba menampaq muka petugaih lelaki yang menerima aduan tu sambey disaksikan beberapa anggota lain dan oghang awam.

Difahamkan, dia jugak turut menendang dua oghang awam yang dok ada dalam balai sebelum kena tahan beberapa anggota polih lain. Farid ghamai dok kata mengamuk setelah ditunjukkan artikel di telefon bimbit 300 artis Pinjam Ah Long . keh disiasat mengikut Seksyen 90 Akta polih 1967 dan Seksyen 323 Kanun Keseksaan. Sumber Sinar Harian. Datuk Farid tanya cheq, apa pesanan cheq buat artis-artis Malaysia.

cheq tak cakap banyak, cheq cuma pesan Amaq Makruf Nahi Mungkaq Sama-sama kita mengajak kepada kebaikan dan mencegah kemungkaran. pic. twitter. com/EYHVd4lY37 Dr Mahathir Mohamad chedetofficial December 19, 2017


Tampaq Polih Dan Terajang Oghang Awam Di Balai Polih Farid Kamil Disahkan Positif Dadah Jenih Ganja

Tampaq Polih Dan Terajang Oghang Awam Di Balai Polih Farid Kamil Disahkan Positif Dadah Jenih Ganja
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme