cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Tablet Untuk Golongan Genius Hp Zbook X2 Dilancaqkan Dengan Sokongan Styluih Wacom


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-19 14:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Kerap kami dengari sejak di kolej bahawa golongan genius menggunakan MacBook pasai ianya lebih stabil. Lebih sedekad selepaih meninggaikan kolej, ni tak lagi betoi pasai PC la nih turut dioptimasikan untuk golongan genius. Di acara Adobe MAX yang sedang berlangsung HP ZBook x2 telah dilancaqkan. Ia sebuah komputer tablet yang berkuasa dan mempunyai sokongan styluih Wacom.

HP ZBook X2 dilengkapi skrin 14 UHD Dreamcoloq Display 100 peratus Adobe RGB dengan sokongan sesentuh, pemproses Intel Core i5/i7 generasi ke-lapan, memori sehingga 32GB dan storan sehingga 2TB SSD. walaupun ia sebuah komputer tablet ia mempunyai kad grafik Nvidia Quadro M620 terbina untuk tugasan berat menggunakan program Adobe Premiere Pro dan After Effect.

Terdapat tongkat pada bahagian belakang yang membolehkannya bedighi dan jugak papan kekunci bluetooth. pasai ia direka untuk golongan genius, terdapat 2 port Thunderbolt 3 dalam bentuk USB-C, 1 USB-A 3. 0, pembaca kad SD, HDMI 1. 4 dan pengimbaih cap jari. Styluih berteknologi Wacom yang disertakan mampu mengesan 4096 tahap tekanan dan tak memerlukan sebarang bateri untuk berfungsi.

Dengan dok spesial ia boleh disambungkan kepada dua monitoq 4K secara serentak. Bateri yang digunakan menurut HP dapat bertahan sehingga 10 jam. Kerangka diperbuat daripada aluminium memberikan ketahanan sehingga melepasi piawaian MIL-STD 810G. HP ZBook x2 akan dijuai pada bulan Disember dengan ghega bermula dari 1,749 RM 7390 sebuah.


Tablet Untuk Golongan Genius Hp Zbook X2 Dilancaqkan Dengan Sokongan Styluih Wacom


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme