cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Surat Cinta Untuk Starla The Movie Meletup Di Panggung Indonesia


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-12 23:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Memasuki hari ke-14 ditayangkan, filem Surat Cinta Untuk Starla telah ditonton sebanyak 1. 1 juta penonton atau lebih tepat lagi 1,137,808 juta dan tu buat filem tu telah mencipta kedudukan di dlaam carta box office di Indonesia. Malah, sehingga la nih, filem lakonan Jefri Nichol dan Caitlin Halderman tu masih dok lagi ditonton oleh ghamai oghang terutama sekali golongan remaja tak kira secara berkumpulan ataupun bersendirian walaupun musim cuti sekolah lebih kughang sampai ke penghujungnya.

Namun, bukan tu saja, tapi, gandin dua bintang yang menjadi tunggak untuk filem tu jugak turut sama memainkan peranan pentin pasai kehadiran Jefri Nicole dan Caitlin Halderman di beberapa pawagam telah berjaya menarik penonton untuk datang menyakihkan filem tu. Sesi jelajah Surat Cinta Untuk Starla yang dilaku oleh Jefri Nicole dan Caitlin Halderman masih dok lagi berterusan dan tu menunjukkan yang Screenplay Films betoi-betoi ingin menghidupkan semula panggung Indonesia yang telah lama kesepian.

Sementara tu, filem Surat Cinta Untuk Starla menceghitakan pasai jejaka bernama Hema yang obsess terhadap cinta dan mempunyai keunikan untuk membuat surat cinta untuk alam mengunakan mesin taip lama. Sehingga pada suatu hari, Hema berkenalan dengan Starla iaitu soghang pompuan cun yang telah berjaya membuatkannya jeronoih cinta dan buat pertama kalinya, Hema sedaq yang surat cinta yang lebih indah daripada alam adalah surat cinta untuk Starla.

Akan tapi tak konfem sama ada filem ni akan ditayangkan di Malaysia atau pun tak. Apapun, kita layan dahulu trailer rasmi filem Surat Cinta Untuk Starla tu. utaranews. com


Surat Cinta Untuk Starla The Movie Meletup Di Panggung Indonesia






ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme