cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Suami Tak Ngaku Dakwaan Menceroboh Dan Memecah Masuk Rumah Ezlynn


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-17 09:16:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Selepaih didakwa memecah masuk rumah isterinya, Ezlynn sehingga digelaq lelaki tak guna, Adam Fahmi tampil menjelaihkan beliau sama sekali tak penah menceroboh rumah Ezlynn dan kata rumah tu adalah milik depa bersama. Adam pulang ke kediaman depa hanya untuk ambik barang kepunyaan beliau sendiri. cheq dah jelaihkan kepada pihak polih dan depa habaq cheq tak buat apa-apa kesalahan.

tu rumah hak milik bersama dan salahkah kalau cheq mau pulang ke rumah cheq sendiri? Rumah hat sama dok habaq tadi masih dok rumah cheq dan dia jugak masih dok isteri cheq. keh perceraian kami masih dok dalam perbicaraan dan la la nih dia mau tuduh cheq macam-macam? Kalau salah, cheq dah dok ada dalam penjara la la nih. cheq tak menyentuh barang-barang peribadi kepunyaannya dan hanya ambik barang-barang cheq sendiri yang dah diletakkan di dalam kotak olehnya.

Adam jugak takmau komen lanjut pasai dakwaan Ezlynn menanggung hutangnya dan hanya akan dok berceghita kebenarannya di mahkamah nanti. Adam dan Ezlynn mendirikan rumah tangga pada 20 November 2011 dan tak dikurniakan anak. depa memfailkan permohonan cerai pada 20 April lepaih dan keh depa masih dok belum diputuihkan oleh mahkamah.


Suami Tak Ngaku Dakwaan Menceroboh Dan Memecah Masuk Rumah Ezlynn
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme