cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Steelseries Menunjukkan Tetikuih Gamin Terpalin Baghu Depa Steelseries Rivai 600


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-10 14:16:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


SteelSeries merupakan jenama pembuat aksesori gamin komputer yang cukup terkenai sekali. Terkini depa baghu saja mengumumkan kehadiran tetikuih gamin terpalin baghu depa, SteelSeries Rivai 600. Rekaan tetikuih Rivai 600 ni cukup menarik sekali. Ia mai dengan lima butang yang boleh diubahsuai, sebuah butang untuk menukaq profil DPI dan jugak lapan zon LED RGB yang boleh ditukaq melalui perisian SteelSeries Engine Software.

Ia jugak mai dengan lapan pemberat 4g yang boleh diubahsuai di bahagian tepi, ni adalah pasai peranti tetikuih hat sama dok habaq tadi hanyalah seberat 96g yang cukup ringan sekali. Ciri palin utama yang mai pada tetikuih ni ialah penggunaan sensoq TrueMove 3 yang menggabungkan dua jenih sensoq yang berbeza untuk memastikan tetikuih Rivai 600 ni diantara yang palin tepat sekali didalam pasaran la la nih.

Sensoq pertama mai dengan ciri penjejakan 100-12000 CPI dan sela-masa yang cukup rendah sekali, manakala sensoq kedua pulak boleh menjejak pergerakan tetikuih apabila ia diangkat daripada pad tetikuih dengan tepat. Tetikuih SteelSeries Rivai 600 ni sudahpun tiba di pasaran, dan la nih dijuai pada ghega 79. 99 RM320 .


Steelseries Menunjukkan Tetikuih Gamin Terpalin Baghu Depa Steelseries Rivai 600
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme