cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Sherry Ibrahim Mengamuk Di Instagram Tak Tahan Serin Difitnah Pa Artis Terkenai


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-06-13 23:22:02
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Akibat tak tahan serin difitnah, pelakon Sherry Ibrahim telah melampiaskan perasaannya serta mendedahkan identiti individu yang didakwa serin menaboq fitnah tentang pasai dirinya di Instagram. Individu yang dipercayai pembantu peribadi kepada soghang pelakon lelaki terkenai yang jugak bekaih boipren Sherry tu ghamai dok kata serin menaboq fitnah terhadapnya.

Menurut Sherry lagi, pembantu peribadi serta pelakon lelaki tu seakan-akan tak boleh move-on dengan apa yang telah terjadi terhadap depa sebelum ni. Sehinggakan pembantu peribadi tu akan pastikan sama ada kelibat Sherry akan jengoi di majlih yang sama dengan artisnya untuk elakkan pertembungan empat mata berlaku. Dalam satu komen balaihnya Sherry telah menulih bahawa beliau bersyukoq hubungannya telah berakhiaq dengan pelakon tu.

Sherry jugak memintak supaya oghang tak cepat menghakimi dirinya pasai depa tak tau hal sebenaq yang berlaku. Disebabkan statuih Sherry tu, ruangan komen di Instagramnya kena ambush bala tentera peminat fanatik pelakon lelaki tu dengan komen-komen tak berapa nak elok. depa menyalah Sherry yang ghamai dok kata cuba try test merosakkan reputasi artis kesayangan depa.

Aduhai Kan Sherry cakap dirinya serin difitnah. Lebih baik Kita doa yang baik-baik saja. awat perlu komen yang bukan-bukan di Instagram Sherry? Sherry walaubagaimanapun telah memadamkan statuih hat sama dok habaq tadi selepaih dinasihatkan oleh peminat yang sayangkannya.


Sherry Ibrahim Mengamuk Di Instagram Tak Tahan Serin Difitnah Pa Artis Terkenai

Sherry Ibrahim Mengamuk Di Instagram Tak Tahan Serin Difitnah Pa Artis Terkenai
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme