cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Shazana Bukan Rabbit Yang Hampa Cari Kiera Clever Girl


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-11 15:16:02
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Di kesempatan ni toknek ingin memintak ampun ataih kekeliruan yang telah berlaku di dalam artikel sebelum ni. toknek telah buat kesilapan dengan menyatakan bahawa peserta Clever Girl Shazana dari Selangoq tersingkiaq. Sebenaqnya yang tersingkiaq ialah Shaza dari Kelantan. Shazana yang telah menjawab soalan berkaitan Usman Awang sebelum habih soalan ditanya berjaya ke peringkat akhiaq dan bakai meghebut hadiah RM100,000 bersama Sara Amelia Muhammad Bernard, 24 yang mewakili Perak.

Shaza, peserta dari Kelantan yang tersingkiaq Diharap hampa tak terkeliru macam toknek selepaih penjelasan ni. walaupun menimboikan gosip dengan jawapan pantaihnya minggu lepaih, Shazana bukanlah rabbit yang dimaksudkan oleh Kiera, salah soghang peserta Clever Girl yang telah menarik diri pasai mendakwa pihak produksi program tu berat sebelah. Menurut Kiera, Shazana tak bersalah dan merupakan soghang yang berprinsip.

Kata Kiera:- Dia bukan rabbit yang hampa cari. Dia ada prinsip yang kuat. Apa yang cheq tau dia tak bersalah. cheq menyokong Shazana untuk pertandingan akhiaq nanti dan berharap dia akan bergelaq juara dan bukannya rabbit . Apabila hos bertanya apakah jawapan untuk B dia tak dapat mengingati jawapannya. Kebiasaannya masa sesi latihan kalau kami memberikan jawapan tak lengkap, ia akan dikira sebagai salah walapun ia tepat.

Shazana yang dilanda gosip minggu lepaih Sementara tu, Kiera berharap suatu hari nanti depa dapat membuat video secara langsung dengan rabbit sebenaq bagi memintak dia menjelaihkan tentang pasai konsep asaih sains dan matematik yang dijawab menerusi program tu. Katanya lagi:- Kali terakhiaq kami bertanya Rabbit tentang pasai lagu mana dia menjawab soalan di pentaih, Rabbit akan memintak masa sejam untuk bertanya kepada rakannya untuk mendapatkan jawapan.

Malah dia tunjuk perbualan Whatsapp kepada kami seseoghang memberinya jawapan dan masih dok tak dapat menjelaihkannya. Palin lawak kami siap kena soai siasat apabila mengadu hal yang terjadi seolah-olah oghang yang mengadu pulak bersalah Kiera yang menarik diri dari program Clever Girl Apa pun final Clever Girl pada hari Jumaat ni bersamaan 13 Oktober pastinya akan menjadi satu pertarungan yang mendebaqkan di antara Shazana dan Sara.

sapadiakah yang akan bergelaq juara Clever Girl musim kedua? sapadiakah rabbit yang dimaksudkan oleh Kiera? Sama-sama kita nantikan. Good luck and all the sempoii kepada semua peserta. Semoga yang torrrbaek akan dinobatkan sebagai juara.


Shazana Bukan Rabbit Yang Hampa Cari Kiera Clever Girl




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme