cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Sharp Aquos S2 Mai Dengan Rekaan Skrin Penuh Meliputi Kamera Hadapan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-08 23:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Sharp sedia mempunyai sejumlah penawaran telefon pintaq yang menggunakan rekaan skrin penuh dan bingkai yang nipih. Malah, boleh ghamai dok kata, sebelum Xiaomi Mi Mix, depa terlebih dahulu lebih mempopulaqkan penggunaan panel dan rekaan seumpamanya. Hari ni, Sharp memperkenaikan satu lagi telefon pintaq berasaihkan Android dengan rekaan bingkai nipih dan menggunakan panel hadapan menyeluruh, dinamakan Sharp Aquos S2.

Sharp Aquos S2 mai dengan panel hadapan bersaiz 5. 5-inci dengan paparan resolusi 2040 1080 pixel. Ia menggunakan rekaan panel penuh, termasuk ia meliputi bahagian tepi pada kamera hadapan. ni sekaliguih ia menjadikannya sangat cun, lebih kughang macam telefon Essential dan jugak seumpama rekaan iPhone tertiris hari ni. Dari segi spesifikasi, Sharp Aquos S2 ni menggunakna cip pemprosesan Snapdragon 660 atau 630, kamera hadapan 8-megapixel, dwi-kamera belakang gabungan sensoq 12-megapixel dan 8-megapixel, memori sehingga 6GB RAM, serta bateri berkapasiti 3030mAh.

walaupun menggunakan bingkai tepi yang nipih, telefon pintaq ni masih dok mengekaikan saiz dagu peranti yang sedikit besaq menyertakan logo dan jugak pengimbaih cap jari padanya. Buat masa ni, Sharp hanya mengumumkan ia untuk pasraan China, dan tak diketahui lagi bilakah akan ditawaqkan pada peringkat globai.


Sharp Aquos S2 Mai Dengan Rekaan Skrin Penuh Meliputi Kamera Hadapan
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme