cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Sharp Aquos S2 Dengan Rekaan Nirbingkai La Nih Di Malaysia Pada Ghega Rm1299


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-22 14:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Sharp Mobile hari ni telah memperkenaikan sebuah telefon pintaq baghu untuk pasaran tempatan, iaitu Sharp Aquos S2. Telefon pintaq ni mai dengan rekaan skrin menyeluruh dan nirbingkai, serta ditawaqkan di Malaysia pada ghega RM1299. Sharp Aquos S2 menggunakan skrin 5. 5-inci HD penuh pada resolusi 2040 1080 pixel sekaliguih menawaqkan skrin pada nisbah 17:9.

Ia turut dilengkapi cip pemprosesan Snapdragon 630, memori 4GB RAM dan ruangan storan 64GB. Ia dilengkapi dengan kamera gabungan dwi-kamera 12MP dan 8MP di belakang, sementara untuk kamera selfie, Sharp Aquos S2 menggunakan kamera 8-megapixel. Menjadi tumpu utama pada telefon pintaq ni adalah sokongan rekaan nirbingkainya, tang mana ia menawaqkan skrin menyeluruh, dan rekaan sedikit ronggak untuk penyertaan kamera hadapan.

Pada bahagian bawah, ia sedikit tebai memandangkan ia menyertakan sokongan pengimbaih cap jari dan jugak logo Sharp. Melengkapkan telefon pintaq ni adalah sistem operasi Android tapi ditambah dengan antaramuka Sharp yang dinamakan Smile UX. Sharp kata ia turut menyertakan ciri-ciri kecerdasan buatan bersama dengannya, termasuk interaksi suagha berasaihkan kecerdasan buatan untuknya selain kebolehan melajukan peranti dan menjimatkan bateri melalui penggunaan ciri kecerdasan buatan yang belajaq penggunaan seseoghang.

Sharp Aquos S2 akan ditawaqkan pada ghega RM1299 bermula 6 Januari 2018 kelak. Pengguna turut boleh buat pra-tempahan untuknya mulai 28 Disember ni melalui beberapa pengedaq rasmi, termasuk di Lazada.


Sharp Aquos S2 Dengan Rekaan Nirbingkai La Nih Di Malaysia Pada Ghega Rm1299


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme