cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Sharifah Sakinah Mintak Ampun Kepada Janna Nick Peminat K Pop


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-11 00:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Sebelum ni, Sharifah Sakinah telah memuat naik satu video ke Instastorynya, tang mana dia mengusik Janna Nick di sebuah salon sebagai k-pop yang dah meninggai dunia , disambut ketawa besaq oleh pelakon My Coffee Prince tu. Sakinah dipercayai merujuk kepada mendiang Kim Jonghyun, penyanyi kumpulan Shinee yang meninggai dunia pasai membunuh diri akibat masalah kemurungan baghu-baghu ni.

Peminat k-pop dan netizen bagaimanapun telah mengutuk depa berdua pasai menjadikan kematian Jonghyun sebagai bahan jenaka. Ia disifatkan tak sensitif dan tak menghormati Jonghyun dan tak sepatutnya dilaku oleh oghang beragama Islam. Janna Nick telah memintak ampun pasai insiden tu, mendakwa tak tau sapadia yang digembaq-gemboq oleh Sakinah. Insiden ni kahabaqnya telah dilapoqkan oleh peminat k-pop kepada syarikat pengurusan Shinee, SM Entertainment, dan berita mengenainya jugak disiaqkan di laman-laman hiburan Korea Selatan macam Allkpop dan Koreaboo.

terpalin baghu, melalui Instastorynya, Sakinah telah memuat naik satu nota permohonan ampun: Pertama sekali, cheq ingin memintak ampun kepada Janna Nick pasai terheret kepada insiden ni. Dia tak kena-mengena pun dalam perkara ni. Kepada semua peminat kpop, cheq betoi-betoi memintak ampun tentang pasai video tu yang dilihat seolah tak menghormati idola hampa.

cheq takdak niat mempersendakannya. Jujoqnya, kami ketawa pasai rambut Janna diwarnakan perang pada masa tu. cheq mintak ampun kalau menyinggung perasaan sapa-sapa dengan video tu. cheq sendiri tak akan ketawakan kematian seseoghang, apatah lagi kematian yang disebabkan masalah kemurungan. cheq harap perkara ni tak diperbesaqkan. Sekali lagi, cheq mintak ampun.

Disebabkan kematian Jonghyun, semakin ghamai peka pasai masalah penyakit kemurungan yang memerlukan intervensi dan rawatan secara klinikai dan preskripsi ubatan. tauk yang keruh, ambik yang jernih, biaqkan perkara ni berlalu dan semoga Sakinah dan Janna akan lebih berhati-hati di masa akan datang. toknek. com


Sharifah Sakinah Mintak Ampun Kepada Janna Nick Peminat K Pop




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme