cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Shahrukh Khan Upload Gambaq Reunion Pelakon Utama Kuch Kuch Hota Hai


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-05 05:22:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


New Delhi Filem Kuch Kuch Hota Hai adalah salah satu filem Bollywood yang tak lapuk ditelan zaman. Buktinya, walaupun telah lebih kughang dua dekad dikeluaqkan, filem tu masih dok mampu buat penonton mengaliaqkan airmata apabila tengok ceghita cinta tiga segi di antara Rahoi, Anjali dan Tina. Oleh tu, tak hairanlah kalau ghamai oghang berasa teruja apabila mengetahui yang pelakon utama filem kesayangan Bollywood tu, iaitu Shahrukh Khan, Kajol dan Rani Mukerji telah bertemu semula dalam satu majlih.

Pertemuan kecik di antara pelakon Kuch Kuch Hota Hai tu diketahui melalui gambaq yang di upload oleh Shahrukh Khan di Instagramnya. Yang mana, dalam gambaq selfie tu, SRK dilihat telah diapit oleh Kajol dan Rani sambey ghenyih mesra memandang kamera. SRK telah menulih caption, Sum nites the stars with u shine brighter than the ones in the sky.

Thx ladies for ur graciousness beauty love. Selain berasa teruja dapat tengok pertemuan semula tu, gambaq selfie mesra tu jugak menyimpan banyak maksud kepada pencinta filem Bollywood terutama sekali Kuch Kuch Hota Hai pasai tu adalah gambaq pertama Kajol dan Rani. Buat pertama kalinya, Kajol dan Rani boleh dilihat dalam satu gambaq selepaih salin mengelak daripada bertemu setiap kali menghadiri majlih yang sama.

Peminat yang tak dapat menahan keterujaan depa telah meninggaikan pelbagai komen. Anjali, Tina dan Rahoi, Rani Kajol, Yaay! SRK, Kajol dan Rani. Sementara tu, selain bergambaq dengan Kajol dan Rani, SRK jugak telah ambik gambaq bersama pelakon-pelakon lain yang jugak penah berlakon bersamanya macam Sridevi Army , Karisma Kapooq Dil Toh Paagai Hai , dan Alia Bhatt Deer Zindagi .

utaranews. com


Shahrukh Khan Upload Gambaq Reunion Pelakon Utama Kuch Kuch Hota Hai
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme