cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Shah Rukh Khan Letak Syarat Ketat Untuk Anak Anak Sebelum Ceburi Dunia Seni


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-11 23:54:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


ghamai oghang menyangka yang menjadi anak soghang artis femes dan ternama konfem akan memudahkan jalan depa untuk menjejaki langkah ibu atau bapak depa masa nak menceburi bidang yang sama. Ia barangkali berkesan kepada sesetengah pihak tapi tak buat Raja Bollywood, Shah Rukh Khan SRK tang mana walaupun ruang untuk anaknya masuk ke dalam industry seni Bollywood telah terbuka luas, SRK memilih untuk meletakkan syarat yang ketat untuk anak-anaknya.

tang mana, sebelum mengikuti jejak langkahnya, anak-anaknya iaitu Aryan, Suhana dan Abram perlu menamatkan pengajian depa terlebih dahulu. Ia barangkali pasai, walaupun bergelaq soghang pelakon femes, SRK turut mempunyai ijazah dalam bidang ekonomi dari Kolej Hansraj, New Delhi. betoi jugak, takdak mak pak yang tak mau tengok anak depa berjaya dalam pelajaran depa.

Malah, walaupun sentiasa kelihatan gagah masa berlakon, SRK sebenaqnya mempunyai sisi yang lain kalau melibatkan hal kekeluargaan. ni pasai, baghu-baghu ni SRK dilihat telah melampiaskan ghasa sedihnya pasai terpaksa berpisah dengan dua oghang anaknya, Aryan dan Suhana kembali semula ke kolej dan jugak sekolah depa selepaih musim cuti sekolah berakhiaq.

Anak sulong SRK, Aryan telah pulang ke California pasai sedang belajaq bidang perfileman, manakala Suhana pulak telah kembali ke Mumbai untuk mereruihkan persekolahannya di Sekolah Antarabangsa Dhirubhai Ambani. utaranews. com


Shah Rukh Khan Letak Syarat Ketat Untuk Anak Anak Sebelum Ceburi Dunia Seni
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme