cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Serin Melancong Nazim Othman Ghamai Dok Kata Dah Takdak Tawaran Berlakon


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-13 03:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Gara-gara kerap berkongsi gambaq beliau melancong bersama isteri tersayang Bella Dally, ada sesetengah netizen yang membuat andaian kononnya Nazim Othman tak mendapat tawaran lakonan. Walaubagaimanapun, Nazim bagitau beliau sebenaqnya sedang berehat seketika daripada menjalani penggambaran sebuah drama. Alhamdulillah, rejeki masih dok lancaq ataih kurniaanNya.

la la nih dalam proses penggambaran drama Monalisa. InsyaAllah, ia akan mula disiaqkan di slot Tiara, Astro Prima mulai Februari depan. Ada oghang kata cheq ada banyak masa berjalan. Drama Monalisa ni panjang, jadi apabila ia tak melibatkan babak cheq, jadi cheq bercutilah. Dulu cheq gemaq holiday dengan cara backpackin , menaiki gheta api dan menghabihkan masa perjalanan yang panjang sehingga badan lesu.

Maklumlah, masa tu, zaman remaja, bajet agak padat. la la nih, bolehlah berjalan dengan selesa tapi tadaklah semewah dan semahai disangka. Bukan mudah nak berlakon dalam drama yang memerlukan masa penggambaran yang lama. Apa salah untuk Nazim relaks sebentaq bersama isteri tersayang? takdak lah beliau penin pala dan mampu memberikan kualiti lakonan yang baik masa kembali bekerja nanti.Serin Melancong Nazim Othman Ghamai Dok Kata Dah Takdak Tawaran Berlakon
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme