cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Seniman Kumpoi Artis Untuk Fahami Ekonomi Negara


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-15 11:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


Presiden Persatuan Seniman Malaysia Seniman , Rozaidi Abdul Jamil atau lebih dikenali sebagai Zed Zaidi kata yang pihak Seniman la nih sedang di dalam peringkat dok tunggu jawapan daripada Jabatan Perdana menteghi untuk menjemput artis-artis tanah ayaq mai ke Unit Perancangan Ekonomi EPU . jelaih Zed Zaidi, pihaknya telah cuba try test berhubung dengan pegawai menteghi, Datuk Seri Abdul Rahman Dahlan di Twitter untuk menyuarakan pasai isu tu dan pegawai Datuk tu jugak telah memberikan jawapan balaih kepada pihaknya tapi la nih depa masih dok menanti keputusan dari menteghi tu saja.

elok-elok ja menteghi tu memberikan persetujuan, pihak Seniman akan mengumpoikan semua artis tanah ayaq sama macam masa depa laku untuk Transformasi Negara 2050 TN50 dahulu, supaya para artis dapat mengetahui dengan lebih mendalam lagi pasai ekonomi negara. Oleh tu, Zed kata yang dia sangat berharap semuga program atau pertemuan bersama menteghi tu dapat dilaku pasai artis jugak turut berkait ghapat dengan ekonomi disebabkan artis jugak adalah diantara penyumbang untuk ekonomi negara.

Malah, sebelum ni Datuk Seri Abdul Rahman Dahlan sendiri telah membuat satu jemputan terbuka kepada ratu jazz negara iaitu Datuk Sheila Majid dan artis-artis lain ke EPU untuk diberikan taklimat pasai keadaan semasa ekonomi di Malaysia. Jadi, barangkali tak lama lagi akan ada satu program anjuran Seniman dengan Datuk Seri Abdul Rahman Dahlan untuk memberi pencerahan kepada para artis tanah ayaq pasai kedudukan ekonomi negara Malaysia la la nih.

Harap, bila dah tau lebih dalam pasai ekonomi negara, takdak lagi lah isu-isu berbangkit macam sebelum ni sehingga kecoh di media so-siall. utaranews. com


Seniman Kumpoi Artis Untuk Fahami Ekonomi Negara




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme