cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Seniman Akan Siasat Keh Farid Kamil Zed Zaidi


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-12 12:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


keh Datuk Farid Kamil yang mengamuk dan disahkan positif dadah jenih ganja turut mendapat perhatian Presiden Persatuan Seniman Malaysia SENIMAN , Zed Zaidi. Iyalah, setiap apa yang berlaku dalam industri hiburan terutama sekali melibatkan anak seni dah menjadi tanggungjawab persatuan hat sama dok habaq tadi untuk campoq tangan dan menyelesaikan masalah yang berlaku.

Menurut Zed, pihaknya akan menyiasat keh Farid secara terperinci sebelum membuat sebarang tindakan pasai keh tu melibatkan pihak polih. Perkara ni haruih diambik kira daripada setiap sudut dan setiap tindakan tak boleh dibuat secara terburu-buru. Beri kami Seniman masa untuk membuat siasatan lanjut ataih apa yang berlaku. Kami tak boleh terburu-buru untuk ambik sebarang tindakan.

Dalam perkara ni, kami perlu mendapat maklumat daripada semua sudut pasai ia melibatkan polih. Seniman akan cuba try test membantu apa yang perlu untuk Farid elok-elok ja selepaih kami mendapat hasil laporan siasatan dilaku. Apapun, Seniman tetap prihatin dalam apa jua masalah melibatkan artis tempatan walaupun hal yang kecik.

Kami harap siasatan lanjut keh hat sama dok habaq tadi dapat merungkai segala persoalan tentang pasai tindakan Farid yang berkelakuan aneh.


Seniman Akan Siasat Keh Farid Kamil Zed Zaidi
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme