cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Selului Mesej Mintak Berdamai Tapi Hafiz Hamidun Tak Layan Joy Revfa


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-13 12:14:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


keh rumahtangga Hafiz Hamidun dan Joy Revfa nama sebenaq Siti Arifah Amin sungguh baq hang, menjadi tumpuan ghamai sejak ia bermula. Banyak pengajaran dan teladan yang boleh kita pelajari daripada masalah yang melanda depa berdua. Memang complicated apa yang terjadi. Sama-samalah kita menantikan keputusan mahkamah pasai hanya depa yang arif dalam bab rumahtangga saja mampu memberikan keadilan kepada pihak yang betoi.

Apa pun Joy Revfa di dalam sidang medianya kemarin telah melahiaqkan ghasa syukoq pasai Hafiz Hamidun telah memfailkan penceraian terhadapnya. Kata Joy:- Apa guna kalau bergelaq suami-isteri sedangkan takdak lagi perasaan sayang tu. Cukuplah! ni pengajaran untuk cheq. Secara peribadi dia bukan soghang suami yang bertanggungjawab.

Dia sepatutnya dok ada di sisi cheq, bukannya melarikan diri apabila timboi isu begini. cheq tak mau ulaih pasai soai hubungan kami sebagai laki bini pasai ia hanya akan memalukan dia. Syukoq, dia dah failkan penceraian terhadap cheq Menurut Joy Revfa, dia telah cuba try test sedaya upaya untuk berdamai dengan Hafiz Hamidun namun segala usahanya tak diendahkan oleh penyanyi hat sama dok habaq tadi.

Tambah Joy lagi:- cheq telah berusaha menghubungi Hafiz, namun dia tak ambik peduli pasai masalah rumah tangga depa. Sejujoqnya, selului mesej mintak dia berdamai, tapi dia tak layan. tu yang cheq tobat takmau buat dah pasai dia tak mau bincang secara baik. cheq tolak lamaran pertama pasai cheq masih dok belum mendaftaqkan perceraian tapi dia tetap nak menikah.

Dia kata dia boleh selesaikan isu ni selepaih pernikahan, malah ibu cheq percaya Hafiz mampu membimbin cheq dan akhiaqnya kami menerima lamaran Hafiz Hamidun Secara jujoqnya toknek memang keliru dengan keh depa berdua ni. Terlalu banyak kenyataan daripada kedua-dua belah pihak. toknek hanya mampu berdoa semuga pihak yang betoi akan mendapat kemenangan.

Semoga keh ni cepat-cepat selesai dan tak lagi menjadi topik di dada surat khabaq dan jugak sosial media. Semoga Hafiz dan Joy dapat mencari ketenangan dan melupakan episod hitam ni. Sama-sama kita doakan. Sumber Mstaq Online.


Selului Mesej Mintak Berdamai Tapi Hafiz Hamidun Tak Layan Joy Revfa




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme