cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Selepaih Mutusikai Dicuri Gheta Kamal Adli Pulak Remuk


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-14 18:12:01
Kategori Hiburan | Sumber asal : Link


Selepaih satu ujian, satu lagi menimpa Kamal Adli, sebelum ni mutusikai kesayangannya dicuri la nih gheta yang dipandunya telah melanggaq sebiji tayaq yang tercabut daripada sebuah lori di Lebuhraya Utara Selatan dari arah Seremban masa beliau dalam perjalanan pulang ke kola Lumpoq. Kamal bagaimanapun tak mengalami sebarang kecederaan tapi tergempaq tengok keretanya remuk teghok gara-gara hentaman yang sangat kuat dalam insiden terlibat.

masa tu cheq dalam perjalanan pulang ke kola Lumpoq dan tiba-tiba ternampak tayaq berserta sport rim yang tercabut daripada lori dok ada di ataih lebuh ghaya. Memandangkan kejadian tu amat pantaih, cheq gagai mengelak lantaih melanggaq roda hat sama dok habaq tadi jadi punca berlaku satu hentaman kuat di bahagian hadapan gheta.

Syukoqlah keadaan lepaih lintaih masa tu tak begitu sibuk. kalau tak, lebih buruk jadinya. Kejadian lori tayaq tercabut di lebuhraya bukanlah perkara baghu lagi. Kadang-kadang, kita dah memandu dengan betoi tapi oghang lain pulak punca kemalangan berlaku. Syukoqlah Kamal tak apa-apa, gheta remuk boleh diganti kalau diri cedera susah bukan? Agaknya adalah rejeki lain buat Kamal disebalik semua dugaan yang beliau hadapi.Selepaih Mutusikai Dicuri Gheta Kamal Adli Pulak Remuk
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme