cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Selepaih 3 Minit Cas Iphone 8 Pluih Mula Merekah Dan Skrin Tercabut


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-04 23:22:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


TAIWAN baghu-baghu ni, soghang pompuan yang dikenali sebagai Wu, membeli model terpalin baghu iPhone, iaitu iPhone 8 Pluih 64 GB yang dibayaq secara ansuran bulanan. masa telefon pintaqnya tu menunjukkan hanya 70 peratus baki bateri yang tinggai, Wu menyambungkan kabel pengecaih ke iPhonenya. Bagaimanapun tiga minit selepaih tu, alat peranti tu mula merekah dan skrin tercabut.

Wu segera mencabut kabel pengecaih dari iPhone tu dan bercadang mau menghantaq kembali kepada pihak Apple untuk diperiksa dan dibaiki. Sementara tu, Wu masih dok tertanya-tanya, apa dan lagu mana kejadian tu boleh berlaku sedangkan dia menggunakan alatan pengecaih yang disediakan dalam kotak iPhone 8 Pluih berkenaan, bukannya alat pengecaih yang lain.

Dalam satu keh berasingan, soghang netizen dari Jepun pulak berkongsi gambaq iPhone 8 Pluih yang baghu dibelinya di laman Twitter. Malangnya, masa membuka kotak iPhone tu, papan skrin peranti berkenaan dah tercabut. Ekoran dua insiden yang tak boleh agak tu, jurucakap dari Apple mengesahkan depa ambik maklum pasai isu berkenaan dan sedang buat siasatan.

Dalam kedua-dua keh tu, dipercayai bahawa bateri adalah punca masalah tu berlaku. Secara terperinci, bateri tu tak meletup tapi mengembung, yang bertindak sebagai menkanisme keselamatan bagi mencegah berlaku letupan dan terbakaq. Sumber thereporter


Selepaih 3 Minit Cas Iphone 8 Pluih Mula Merekah Dan Skrin Tercabut

Selepaih 3 Minit Cas Iphone 8 Pluih Mula Merekah Dan Skrin Tercabut
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme