cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Selain Menampaq Polih Farid Kamil Turut Menendang 2 Oghang Awam Di Balai Polih Kota Damansara


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-12 10:32:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


Ketua polih Daerah Petalin Jaya Asisten Komisioner Mohd Zani Che Din yang mengesahkan kejadian bagitau, pelakon dan pengarah lelaki yang bergelaq Datuk ditangkap selepaih dipercayai mengamuk, suspek berumoq 37 tahun tu menampaq anggota polih yang bertugaih di kaunter Balai Trafik Kota Damansara. Selain menampaq polih dia turut menendang dua oghang awam di dalam Balai polih Trafik Kota Damansara, 1.

20 tengah hari, hari ni. Semasa siasatan awai mendapati pelakon tu datang ke balai dengan soghang memba untuk membuata laporan anggota trafik bertanya laporan yang ingin dibuat, suspek kemudian menunjukkan mesej aplikasi whatsapp 300 artis hutang ah long. Mohd Zani bagitau, suspek kemudian teruih menampaq anggota polih dan menendang dua oghang awam yang dok ada di lokasi kejadian tanpa provokasi.

Susulan tu, pelakon dan pengarah berkenaan kena tahan dan disiasat mengikut Seksyen 90 Akta polih 1967 pasai berkelakuan tak senonoh di balai polih dan Seksyen 323 Kanun Keseksaan pasai mencederakan.


Selain Menampaq Polih Farid Kamil Turut Menendang 2 Oghang Awam Di Balai Polih Kota Damansara
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme