cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Seghang Terajang Perut Jururawat Mengandung Gara Gara Lengan Anak Berdarah Masa Disuntik


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-15 02:52:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


soghang Pengarah Biro Pengurusan Perbandaran dipecat selepaih isterinya bertindak menyerang jururawat yang cuba try test memberi rawatan kepada anak depa, lapoq Next Shark. Dalam kejadian yang berlaku pada 8 Disember lepaih di Hospitai Rakyat Tongshan, Hubei, China, jururawat yang hanya dikenali sebagai Zhu, cuba try test memberi suntikan kepada kanak-kanak berumoq empat tahun.

Malangnya keadaan menjadi tak terkawai apabila kanak-kanak berkenaan tak duduk diam, lepaih Zhu terpaksa memintanya beghenti bergerak semuga dia dapat memberi suntikan tu dengan baik. Namun secara tiba-tiba kanak-kanak tu menjerit kesakitan masa Zhu cuba try test mengeluaqkan jarum tu, jadi punca ibunya, Fang, 33, mula memarahi Zhu sebelum menolak dan menendang perut Zhu yang mengandung enam minggu.

Berdasaqkan video yang viral di media so-siall, si ibu berkenaan dilihat menarik rambut Zhu dan memba mangsa cuba try test menghalang pompuan tu dari teruih bertindak kasaq. Zhu kemudian terjeronoih ke lantai dan teghiak menahan kesakitan di perutnya. Akibat dari kejadian tu, Zhu mengalami pendarahan dan dihantaq ke Jabatan Obstetrik dan Ginekologi dan barangkali besaq mengalami keguguran.

Selepaih kejadian tu, suami pompuan berkenaan, Xu Lianglu, melawat mangsa di hospitai dan mengakui isterinya panaih baran dan Zhu yang bekerja sebagai kakitangan awam perlu bersabaq dengan sikap isterinya. Fang jugak mendakwa, Zhu cuai dalam buat kerjanya sehingga jadi punca lengan anak lelakinya berdarah masa mencabut jarum berkenaan. Ekoran kejadian tu, Kerajaan Daerah Tongshan telah memecat Xu dan isterinya telah kena tahan polih dan didenda 500 yuan RM308.

50 serta kena tahan selepaih 12 hari. Sumber thereporter


Seghang Terajang Perut Jururawat Mengandung Gara Gara Lengan Anak Berdarah Masa Disuntik

Seghang Terajang Perut Jururawat Mengandung Gara Gara Lengan Anak Berdarah Masa Disuntik


ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme