cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Sapadia Sangka Jurutera Keselamatan Google Adalah Soghang Pompuan Jom Berkenalan Dengan Parisa Tabriz


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-05-31 01:04:01
Kategori Merepek | Sumber asal : Link


tak kira apa oghang kata, tak ada apa yang tak boleh digodam di internet. Setiap kali kita berkongsi aktiviti kehidupan kita di internet, setiap kali tu kita mendedahkan diri kita kepada dunia- tak kira apa settin keselamatan telah kita tetapkan. Adalah pentin bagi setiap pengguna internet dan syarikat teknologi mengutamakan keselamatan dalam sistem online.

Sebagai contoh Google, syarikat teknologi yang sangat dikenali oleh setiap pengguna web. Senjata Google utuk melawat Penggodam bertopi hitam adalah PARISA TABRIZ. hari-hari, Puteri Keselamatan Security Princess dan Browser Boss bersama 30 ahli pasukan pakaq sekuriti di amerika dan Eropah, cuba try test untuk menggodam syarikat depa sendiri dan menggunakan magih nya untuk menghalang penggodam-penggodam yang berniat jahat.

Dia mula bekerja dengan Google pada tahun 2007, dan sejak tu dia telah menjadi aset palin berharga untuk syarikat Google. Tabriz ditugaihkan untuk menguruihkan pasukan sekuriti Google Chrome, dan matlamat depa adalah utuk menjadikan Chrome sebagai browser yang palin selamat untuk pengguna. hari-hari, Tabriz dan pasukannya mencari sebarang permasalahan dalam Chrome dan memulihkannya sebelum dikesan oleh penggodam.

Tabriz telah bekerja selama 10 tahun dengan syarikat Google. walaupun bidang pekerjaannya telah berubah dalam 10 tahun ni, tapi misinya tetap sama iaitu memastikan pengguna dan data pengguna selamat. Dia diantara 500 ahli pasukan yang bekerja keraih untuk memastikam sekuriti dan maklumat peribadi pengguna adalah selamat walau dari mana ia dilayari.

Jawatan Puteri Keselamatan Tabriz bermula apabila dia memutuihkan untuk menggunakannya di sebuah konferens berbandin nama jawatan Jurutera Keselamatan Teknologi yang kebiasaannya digunakan. Gelaran Bos Browser jugak digunakan macam yang terpampang salam Linkedln Profile. Menggodam maklumat keselamatan adalah menyeronokkan, dan cheq sangat beruntung pasai cheq dibayaq untuk tu, Kata Tabriz.

walaupun gigih bekerja, dia gemaq menghabihkan masa lapangnya untuk memasak gelato, ambik gambaq dan mendaki.


Sapadia Sangka Jurutera Keselamatan Google Adalah Soghang Pompuan Jom Berkenalan Dengan Parisa Tabriz

Sapadia Sangka Jurutera Keselamatan Google Adalah Soghang Pompuan Jom Berkenalan Dengan Parisa Tabriz

Sapadia Sangka Jurutera Keselamatan Google Adalah Soghang Pompuan Jom Berkenalan Dengan Parisa Tabriz

Sapadia Sangka Jurutera Keselamatan Google Adalah Soghang Pompuan Jom Berkenalan Dengan Parisa Tabriz

Sapadia Sangka Jurutera Keselamatan Google Adalah Soghang Pompuan Jom Berkenalan Dengan Parisa Tabriz




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme