cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Samsung Umum Notebook 7 Spin Dengan Pengimbaih Cap Jari Dan Sokongan Active Pen


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-08 02:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Acara CES 2018 berlangsung pada minggu ni dan akan menyaksikan sejumlah peranti baghu diperkenaikan meliputi komputer riba, tv dan sebagainya. Turut menyertai acara tahunan berkenaan adalah Samsung, tang mana la nih depa telah mengumumkan Samsung Notebook 7 Spin 2018 . Samsung Notebook 7 Spin 2018 ni menawaqkan kebolehan untuk hampa memutaqkan skrin padanya 360-darjah, sekaliguih mengubah ia daripada sebuah komputer riba kepada sebuah tablet.

Komputer ni jugak turut menyokong input Active Pen bagi memudahkan hampa melakaq dan sebagainya teruih pada skrin tapi hampa perlu membeli aksesori tambahan ni secara berasingan. Dari segi spesifikasi, ia mai dengan skrin 13. 3-inci HD penuh, menggunakan cip Intel Core i5 generasi ke-8, memori 8GB RAM dan storan 256GB. Ia turut menyertakan sokongan pengimbaih cap jari untuk Windows Hello, selain dilengkapi port USB-C, HDMI, dan sebagainya.

Melengkapkan ia jugak adalah sokongan input berasaihkan suagha untuk menyimpan nota yang mana turut boleh dikongsikan teruih melalui Samsung Cloud. Dan pada masa yang sama Samsung turut menyertakan perisian Studio Pluih untuk membolehkan hampa menghasilkan video ringkaih menggunakan gambaq dan video hampa. Samsung Notebook 7 Spin 2018 ni hanya akan ditawaqkan di beberapa buah negara saja.

Memandangka Samsung tak lagi menawaqkan komputer riba depa di Malaysia, maka kebarangkalian untuk melihatnya dilancaqkan di Malaysia adalah sangat tipih.


Samsung Umum Notebook 7 Spin Dengan Pengimbaih Cap Jari Dan Sokongan Active Pen
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme