cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Samsung Notebook 9 Dan Notebook 9 Pen Dengan S Pen Terbina Dilancaqkan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-12-14 17:12:02
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Samsung hari ni melancaqkan komputer riba Samsung Notebook 9 Pen dan Notebook 9 2018 . Perbezaan di antara dua model ni ialah Notebook 9 Pen mai dengan styluih S-Pen terbina. Kita mulakan terlebih dahulu dengan Samsung Notebook 9 Pen yang dilengkapi skrin sesentuh 13. 3 HD Penuh, pemproses Intel Core i7 generasi ke-lapan, memori sehingga 16GB DDR4, storan 512GB NVMe PCIe, kamera HD, pengimbaih cap jari dan bateri sebesaq 39Wh.

Sebuah styluih S-Pen disertakan dengan tempat simpanan terbina. Skrin Notebook 9 Pen boleh dilipat bagi mengubahnya menjadi macam sebuah tablet. Komputer riba 2 dalam 1 ni turut menyokong sistem Windows Hello secara imbasan wajah serta cap jari. Papan kekunci yang digunakan adalah berlampu. Samsung Note 9 2018 pulak mai dalam dua pilihan skrin iaitu 15 atau 13.

3 HD penuh tanpa sokongan sentuhan, pemproses Intel Core i7 generasi ke-lapan, memori sehingga 16GB DDR4, storan sehingga 1TB NVMe PCIe, dan bateri sebesaq 75Wh. Terdapat sistem imbasan cap jari Windows Hello, papan kekunci berlampu dan jugak pilihan kad grafik Nvidia GeForce MX150 dengan 2GB GDDR5. Ketiga-tiga komputer riba ni akan dijuai di Korea Selatan terlebih dahulu.

Ia akan dipapaqkan pada pameran CES yang berlangsung bulan hadapan di Las Vegaih. takdak maklumat pasai ghega buat masa ni.


Samsung Notebook 9 Dan Notebook 9 Pen Dengan S Pen Terbina Dilancaqkan
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme