cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Samsung Memperkenaikan Peti Sejuk Pintaq Dengan Integrasi Bixby Dan Sokongan Audio Akg


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2018-01-08 14:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Samsung hari ni telah ambik pentaih utama pada acara tahunan CES 2018, tang mana sejumlah produk baghu telah dilancaqkan oleh depa, termasuk sebuah peti sejuk pintaq yang la nih mai dengan integrasi pembantu digitai maya Bixby. macam ghamai sedia maklum, Samsung telah mengumumkan sebelum ni yang mana depa akan mula mengintegrasikan Bixby pada pelbagai peralatan elektronik depa, termasuk peti sejuk.

Melalui apa yang dipapaqkan, Samsung menyertakan pembantu Bixby ni melalui Family Hub. Dengan integrasi Bixby dan Family Hub, pengguna boleh buat pelbagai tugasan berhubung dengan mudah dan pada masa yang sama mengawai rumah pintaq teruih melaluinya. Selain Bixby, Samsung jugak turut menambah sokongan audio AKG Premium Quality Sound Speaker melaluinya untuk menawaqkan kualiti bunyi yang baik untuk dinikmati pada ruang tamu.

Buat masa ni, Samsung masih dok belum mengumumkan ghega jualan untuk peti sejuk baghu yang mai dengan Family Hub yang dikemaskini ni.


Samsung Memperkenaikan Peti Sejuk Pintaq Dengan Integrasi Bixby Dan Sokongan Audio Akg
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme