cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Samsung Melancaqkan Dua Sensoq Isocell Untuk Kegunaan Peranti Nipih


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-10-12 11:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Peranti pintaq la nih haruih lebih nipih berbandin versi terdahulu pasai ia adalah sesuatu yang diperlukan pengguna. tapi hampa barangkali sedari dalam kegilaan menghasilkan peranti ternipih, wujud masalah baghu dalam bentuk bonjolan kamera pada bahagian belakang peranti. ni mengakibatkan peranti tak boleh lagi diletakkan rata di ataih permukaan meja.

Untuk mengatasi masalah ni, Samsung melancaqkan dua sensoq terpalin baghu keluarga ISOCELL yang direka untuk peranti nipih dan kegunaan peranti berhubung. Pertama sekali ialah ISOCELL Fast 2L9 ialah sensoq 12-Megapxiel yang mementinkan kepantasan. Ia dilengkapi sistem Dual-Pixel bagi memberikan kemampuan memfokuih yang pantaih. Sensoq ni mempunyai saiz pixel 1.

28 m yang lebih kecik berbandin 1. 4 m yang digunakan pada Galaxy S8. Menurut Samsung lagi Fast 2L9 boleh ambik gambaq bokeh dengan menggunakan satu kamera saja. ISOCELL Slim 2X7 pulak ialah sensoq 24-Megapxiel yang direka untuk peranti nipih. Ia dilengkapi sistem Tetracell bagi memberikan kemampuan ambik gambaq yang baik walaupun di dalam keadaan gelap.

Sensoq ni mempunyai saiz pixel 0. 9 m.


Samsung Melancaqkan Dua Sensoq Isocell Untuk Kegunaan Peranti Nipih
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme