cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}Samsung Gear Sport Berharga Rm1299 Di Malaysia Jam Tangan Kecergasan


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-11-23 14:12:01
Kategori Ilmiah | Sumber asal : Link


Samsung Malaysia hari ni telah mengumumkan penawaran jam tangan pintaq terpalin baghu depa untuk pasaran tempatan, iaitu Samsung Gear Sport. Jam tangan pintaq ni mai dengan tumpu terhadap arena kecergasan, dan kali ni ia turut menyokong untuk penyelaman 5 ATM. Ia jugak la nih menggunakan tali jam 20mm untuk memudahkan penukaran tali jam mengikut keselesaan hampa.

macam sebelum ni, jam tangan pintaq Gear Sport ni mai dengan skrin berbentuk bulat menggunakan panel Super AMOLED, menggunakan sistem operasi Tizen, dan mai dengan sensoq kadaq denyutan nadi. Gear Sport jugak la nih menyokong sejumlah aplikasi terkenai, termasuk Spotify, MyFitnessPai dan sebagainya. Dengan storan dalam jam tangan pintaq ni, ia turut menyokong kebolehan menyimpan lagu Spotify untuk diakses secara luar-talian.

Gear Sport turut boleh digunakan sebagai dompet digitai dan buat transaksi nirtunai melalui Samsung Pay. Di Malaysia, Samsung Gear Sport dijuai pada ghega RM1299, dan akan ditawaqkan bermula 1 Disember 2017. Samsung turut menyertakan dua tali jam tambahan Gear, dan jugak sebuah kotak pengumpoi spesial bernilai RM299.


Samsung Gear Sport Berharga Rm1299 Di Malaysia Jam Tangan Kecergasan
ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :cimms jkkkp itanah luas wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm imgur fb gplus stmble aboutme