cucu toknek habaq, kalau nak masuk blog toknek, taip lagu nih :

{{ dabeliu tiga kali, dot toknek dot com }}



Rumah Tangga Bertiup Kencang Joy Revfa Luah Perasaan Di Instagram


artikel ditulis oleh Toknek pada : 2017-08-11 14:58:01
Kategori Berita | Sumber asal : Link


baghu saja diijabkaboi pada 1 Mei 2017 lepaih, la nih desaih desus pasai badai yang melanda rumahtangga Hafiz Hamidun dan isterinya, Joy Revfa la nih sedang bertiup kencang. Malah kenyataan isterinya kepada BH Online macam memberi gambaran apa yang sedang dilalui depa masa ni. cheq tak mau komen panjang. ghamai yang dah tanya berkenaan masalah rumah tangga .

Kalau nak cakap pasai gembira, semua oghang inginkan kebahagiaan. Cuma kerjaya masing-masin buat kami terlalu sibuk. cheq mahukan keluarga gembira, tapi apakan daya, luahnya kepada portai berita hat sama dok habaq tadi. Pergolakan rumah tangga depa mula dihidu apabila Joy sebelum ni upload video lagu Despacito yang dinyanyikan semula oleh beberapa penyanyi pompuan dalam bahasa Melayu.

Dalam lirik hat sama dok habaq tadi, terselit lirik lagu Ku keliru, jujoq aku katakan aku keliru, sejak first time kita bertemu, ku pikiaq ku tau apa yang ku mau dan statuih yang memintak dirinya supaya bersabaq dari terburu buru dan keliru. Sementara tu, Hafiz Hamidun melalui Harian Metro takmau memberikan komen lebih lanjut. Kalau nak komen lebih lanjut, nanti dulu.

Buat masa la la nih jangan terlalu cepat buat andaian, jelaihnya. Apa pun, semoga segala masalah yang dihadapi oleh Hafiz dan isteri dapat diselesaikan dengan cara baik dan dipermudahkan segala urusan. rotikaya


Rumah Tangga Bertiup Kencang Joy Revfa Luah Perasaan Di Instagram




ARTIKEL BARU ARTIKEL LAMA

Saya mau komen sebagai Onanimus
Nama :
Email :
Url :



cimms jkkkp itanah luas kistarp wikia.com medium medium medium penang kpdnkk sprm